12inchCity In Retraite Kloosterfestival verkoopt sinds kort naast weekendtickets ook dagkaarten. De vraag hiernaar was bij dit weekendfestival zo hoog, dat het de poorten ook graag opent voor de dagbezoeker. Tussen 8 en 11 juli 2016 wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en spel, zich af met nachtenlang feesten in het Klooster met 8Bahn, Parody (van Paradigm), Studio Sonsbeek, Tomorrow is now Kid en 12inchCity.

Zaterdagtickets
Voor dagjesmensen wordt er een beperkt aantal kaarten voor zaterdag 9 juli in omloop gebracht. Ideaal voor wie niet een heel weekend kan, maar wel een heerlijke dag in vakantiesferen mee wil maken. Op zaterdag 9 juli worden de stages door onder andere 8BAHN en Festimi gehost. 8BAHN is bekend van vele uitverkochte technofestivals en feesten. Deze Arnhemse organisatie presenteert de dj’s Florian Kupfer (DE), Funkineven (UK), Moscoman (DE) en Armin Pillen. Festimi uit Amsterdam trakteert de bezoeker op heerlijke disco en house van Tsepo, Melon en Festimi Soundsystem.

Thailand by day – Berlin by night
Relaxen en raven, dat is waar het bij In Retraite Kloosterfestival om draait. Voor een oplaadmoment siert Chocolat Club het park van het klooster. Je kunt je laten onderdompelen tijdens een tussenstop aan de Hot Tubs van de Chocolate Club Dag & NachtSpa. Massages, fruitsapjes en yoga-sessies zorgen voor herstel en een veerkrachtige geest om daarna door te knallen bij één van de stages. In Retraite wordt georganiseerd door 12inchCity, bekend van o.a. Graefenthal Festival en Alcatrash. De verkoop van early-bird dagkaarten voor zaterdag is reeds begonnen.

Meer informatie via 12inchcity.com.