A Day at the Park (ADATP) heeft vandaag ruim 17.000 bezoekers getrokken. Dit jaar is het festival uitgebreid met een aantal bijzondere elementen, waaronder een uniek middelpunt, het kloppend hart van het festival, waar bekende Amsterdamse vedettes zoals Ron Blaauw en The Harbour Club hun beste gerechten presenteerden. Daarnaast is er gekozen voor een bredere line-up met als klapper de drum ’n bass live-act Rudimental. Verder is er -voor het eerst in de Nederlandse festivalgeschiedenis- vandaag een officieel huwelijk voltrokken. Ook de vrienden van ADATP, Buddha to Buddha, waren weer aanwezig met een eigen stage: een verzamelplek voor hip Amsterdam. Volgend jaar is de bijzondere tiende editie van ADATP waarvoor er grootse plannen zijn. Binnenkort maakt organisator ALDA hier meer over bekend.

Culinair en muzikaal aanbod
De bezoekers konden op deze mooie dag genieten van topkwaliteit food en muziek. Het festival was voorzien van een groot terras met de favoriete Amsterdams vedettes, waar bezoekers konden eten en drinken op sterrenniveau. Onder andere: The Fat Dog, Roots Amsterdam, Club NL, The Fabulous Shaker Boys en de Koffie Salon waren terug te vinden in het bos. De muzikale line-up, verdeeld over vier stages, heeft een verrassende draai gekregen ten opzichte van voorgaande jaren. Deze varieert van grote dj-namen zoals Fedde le Grand en de iconische eclectische dj Real El Canario tot Faze Action en Melon, die in de underground scene furore hebben gemaakt. Ook het populaire dj-trio Kris Kross Amsterdam mocht niet ontbreken.

Pierre Bonenberg, Event Director ALDA: “De lijn die wij dit jaar hebben uitgezet blijven we voortzetten in 2017. A Day at the Park is het grootste boutique festival van Nederland en daar zijn wij ontzettend trots op. We gaat dit dan ook op een bijzondere manier vieren met het 10-jarig jubileum in 2017. Wij kijken er nu al naar uit!

Huwelijk
Voor het eerst in de geschiedenis hebben twee lovebirds elkaar officieel het ja-woord gegeven tijdens A Day at the Park. De gelukkige winnaars, Anne-Marie en Martin uit Amsterdam, wonnen een geheel verzorgd huwelijk. In de zon, omringd door vrienden en familie, vierde het stel na de huwelijksceremonie het beste en grootste trouwfeest ooit op het festivalterrein.

Info: adayatthepark.nl.