WiSH Outdoor en Paaspop Events presenteren indrukwekkende hardstyle namen voor nieuw evenement Ace of Spades!

Het goednieuwe evenement Ace of Spades – The Secret Society, dat wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up voor de eerste editie op 17 december 2016. De absolute topacts van de scene zullen acte de présence geven.

Dat het indoor hardstyle evenement garant staat voor een knallende dag, blijkt wel uit de indrukwekkende line-up. Zo staan vele grootheden uit de hardstyle scene op het affiche van dit jaar. Niemand minder dan de exclusieve live-act Gunz for Hire, Frontliner, D-Block & S-te-Fan en Frequencerz zullen hun opwachting gaan maken. Daarnaast gaan ook de artiesten Atmozfears, Sound Rush, Devin Wild, Galactixx en NSCLT de bezoekers voorzien van de dikste hardstyle knallers. Het indoor evenement dat plaatsvindt in ‘de Molenheide’ in Schijndel zal gehost worden door MC Villain.

Overzicht line-up:

Gunz for Hire
Frontliner
D-Block & S-te-Fan
Frequencerz
Atmozfears
Sound Rush
NSCLT
Devin Wild
Galactixx
MC Villain

Tickets
De Early Bird kaartverkoop is reeds gestart en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar voor maar €22,50 via de website www.theaceofspades.nl. Naar verwachting zullen deze snel uit gaan verkopen dus zorg dat je er op tijd bij bent! De reguliere tickets zullen te koop zijn voor € 27,50 per stuk. Op de dag zelf zal er een dagkassa zijn waar tickets te bemachtigen zijn voor € 32,50.

Busvervoer
De organisaties hebben gezorgd dat je uit de directe regio eenvoudig via een bus van Partyreizen naar het evenement kunt reizen voor maar € 7,50,-. Voor meer informatie kun je kijken op de officiële website van het evenement of op www.partyreizen.nl.

De bezoeker van het evenement kan er vanuit gaan dat de lat voor de eerste editie enorm hoog zal liggen, aangezien de krachten van Paaspop Events en WiSH Events gebundeld zijn om er samen een groot spektakel van te maken. Naast de zeer sterke line-up kan de bezoeker rekenen op een intens stagedesign en een tot in de puntjes verzorgde combinatie van show, lasers & decor.

Volg Ace of Spades voor alle info en updates!
Facebook: www.facebook.com/theaceofspadesNL
Website: www.theaceofspades.nl