ID&T kondigt de terugkeer van Trance Energy aan, 21 juli tijdens Tomorrowland. Twaalf bekende DJ’s luisteren de comeback van ’s werelds bekendste trancefestival op. Paul van Dyk, Markus Schulz, Gareth Emery, Svenson & Gielen (LIVE), Gouryella (Ferry Corsten), Purple Haze, Johan Gielen, Cosmic Gate, Marco V, Ben Nicky, Reorder en Fast Distance komen naar het Belgische Boom, voor de eerste editie van Trance Energy na zeven jaar.

Trance Energy is gelanceerd in 1999 en sindsdien uitgegroeid tot het bekendste festival op het gebied van trance. Op het hoogtepunt trok Trance Energy 40.000 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht uit meer dan 60 verschillende landen. Grootheden als Tiësto, Avici, Hardwell en Armin van Buuren verleenden in het verleden hun medewerking aan Trance Energy, dan wel Energy zoals het van 2011 tot en met 2013 werd genoemd. Nagenoeg alle artiesten in het trance-genre hebben weleens op het populaire trance-evenement gestaan.

Paul Brouwer van ID&T: “Trance Energy kenmerkt zich uiteraard door de muziek, maar onderscheidt zich ook door de hoogwaardige en technische productie, laser en pyroshows. Het heeft voor Trance fans wereldwijd een zeker mate van ‘cult’ status bereikt. Op uitnodiging van Tomorrowland, het meest succesvolle festival van de wereld, komt Trance Energy nu terug van nooit weg geweest.

Tomorrowland is uitverkocht, maar voor de meest toegewijde Trance Energy-fans, is er toch nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het eerste weekend van Tomorrowland 2017. Inschrijven om hiervoor in aanmerking te komen, kan via trance-energy.com.

De line-up van Trance Energy tijdens Tomorrowland, 21 juli 2017:

Paul van Dyk
Markus Schulz presents Dakota
Gareth Emery
Svenson & Gielen Live
Ferry Corsten presents Gouryella
Purple Haze
Johan Gielen
Cosmic Gate
Marco V
Ben Nicky
ReOrder
Fred Baker