Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden! De muziekprogrammering van de tiende editie van FestyLand is rond en de organisatie voegt Tujamo (DE), John West & Lange Frans, Kriss Kross Amsterdam, The Grand East, Indian Askin, Snollebollekes, Rilan & The Bombardiers, Raymon Hermans, Motörheads, R3hab, EUT, The Gwoof ft. Rudeboy en The Darkraver toe aan de tot nu toe bevestigde sterke line-up! Daarmee komt het totaal op ruim 100 namen! Andere bevestigde acts zijn onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Waylon, Broederliefde, RONDÉ, Julian Jordan, Navarone, Kraantje Pappie, Memphis Maniacs, BZB, Jebroer, Calderas, La Fuente, The Wetnecks Orchestra (USA), Andy Frasco (USA), Dokter Watjes, Les Truttes (B), Baby Blue, LNY TNZ, Mariachi Reloaded (MX), Tony Junior, SFB, The 101’s, Boomshakalak Soundsystem, Rattlesnake Shake, StukTV, Palmsy, Vezpa, Heavy Hoempa en Weekend Warriors.

Met dikke hits als Drop That Low en Booty Bounce op zak, haalt FestyLand een naam van formaat binnen! De Duitse DJ Tujamo werkt samen met de grootste namen op aarde en zal zaterdag de Dance Palace afbreken! Wie dagelijks aan de radio gekluisterd zit, zal het opkomende EUT niet ontgaan zijn! Deze band komt met de vrolijke hit Supplies dagelijks voorbij, dus dat wordt lekker dansen in de PulFiction, de area waar ook Navarone staat en je uit je plaat kunt gaan onder de Mexicaanse klanken van Mariachi Reloaded! Onder andere John West & Lange Frans, Snollebollekes en Raymon Hermans maken er een groot feest van in de Jupiler Ballsroom, terwijl de rockers in de Rosso Rocco kunnen genieten van The Grand East. Deze mannen uit het Oosten timmeren hard aan de weg met hun Rock ’n Soul! Het energieke trio The Gwoof heeft als frontman niemand minder dan rapper/vocalist Rudeboy van wijlen Urban Dance Squad! De Motörheads zien tijdens FestyLand het levenslicht en zullen Lemmy op gepaste wijze eren! Aan de liefhebbers van Reggae is ook gedacht: Boomshakalak Soundsystem zal ook dit jaar weer een eigen tent hosten tijdens FestyLand!

Food, sfeer & beleving
We hebben graag bekende artiesten, maar niemand is groter dan het festival en daarom zal FestyLand altijd centraal blijven staan. We steken ontzettend veel tijd en energie in de aankleding. Dat wordt enorm gewaardeerd en dat maakt het cross-over festival uniek en compleet”, aldus Rien Somers van de organisatie. “Een fantastisch mooi terrein, grenzend aan het water zorgt meteen voor een goed gevoel. Op het moment dat je de festivalpoorten gepasseerd bent, waan je je in een heel andere wereld!”.

Toos & Nel, de immer goedlachse WC-stylistes bezorgen de festivalbezoeker een ongekend plezierige toilet-ervaring. In de EetertainTent kun je met een lekkere snack in de hand dansen op de beste Guilty Pleasures van onder andere Sweaty Disco. Maar wil je je even terugtrekken uit de drukte? Dat kan in de FestyLand Acoustic. Onder het genot van een goede wijn, kun je in huiskamer-sfeer genieten van de relaxte muziek. Met zorg worden de juiste foodtrucks geselecteerd, deze staan verspreid over het terrein. Heb je zin om de kroeg in te duiken met je maten, dan is een bezoek aan het FestivalCafé een must, met live-muziek van onder andere Bart & Alex en De Paloma’s. “Een groots opgezet festival, waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft!”

Surf voor de volledige line-up, tickets en meer info naar www.festyland.nl.