Het toonaangevende platenlabel Little Mountain Recordings, van de wereldbekende dj/ producer Sander Kleinenberg, komt met een nieuwe serie mix cd’s onder de naam ‘Little Mountain Rocks’. De ’serie biedt de artiesten van LMR de mogelijkheid om een mix af te leveren voor wereldwijde release, gekoppeld aan een Little Mountain Rocks Tour. De eerste editie ‘Little Mountain Rocks Volume One’ is gecompileerd en gemixt door top dj / producer Rene Amesz en ligt vanaf 27 oktober in de betere muziekwinkels. Op zondag 26 oktober start de Little Mountain Rocks Tour, tijdens het Amsterdam Dance Event met een knallende release party in de hoofdstedelijke Melkweg.

Rene Amesz
De Nederlandse DJ/ producer Rene Amesz geniet al ruim tien jaar wereldwijde faam. Naast zijn releases op diverse andere labels is hij nauw verbonden met Little Mountain Recordings. In 2004 debuteerde hij met “Back Into The Funk, gevolgd door “Fragile”, die weer werd opgevolgd door de wereldwijde hit “You Make Me” (Climb The Wall), het resultaat van een samenwerking met Peter Gelderblom. Verder kwam “Virtual Insanity”, dit jaar de ‘theme song’ van het populaire Extrema Festival, van zijn hand. Vanaf November 2008 komt Rene uit met twee nieuwe releases op Little Mountain Recordings; waaronder zijn nieuwste single “Korona’, gevolgd door “Totally Romantic”, de track waarmee Rene z’n mix cd begint. Als DJ zit hij ook niet bepaald stil en reist hij de hele wereld rond. Hij is met regelmaat te vinden in Noord en Zuid Amerika, Azie, Australie, alsmede Engeland, Hongarije, Spanje en de rest van Europa.

Little Moutian Rocks Volume One
Voor Little Mountain Recordings is het een grote eer dat Rene Amesz de kickoff van de nieuwe compilatie serie voor z’n rekening neemt. Little Mountain Rocks Volume One is een goed doordachte mix van Rene’s eigen producties, zoals ‘Totally Romantic’ en ‘Ploert’. Verder een paar remixen van zijn hand en de beste platen uit zijn dj sets. De cd geeft daarom een goed beeld van dat wat deze ‘globetrotter’ regelmatig neerzet tijdens zijn vele gigs.

Little Mountain Rocks Tour
De release van de nieuwe compilatie serie, wordt ondersteund met de Little Mountain Rocks Tour. Elke land waar de cd compilatie uitkomt, krijgt een eigen release tour. De internationale kick off is op zaterdag 25 oktober in de wereldbefaamde Ministry of Sound in London, waar Rene naast Sander Kleinenberg ‘acte de presence’ gaat geven.

De Nederlandse release party vindt plaats in De Melkweg Amsterdam; op zondag 26 oktober ter afsluiting van het befaamde Amsterdam Dance Event. Vervolgens gaat de tour verder door Nederland om daarna via Rusland, Australie en Spanje eind december ook weer in Nederland te eindigen met een gig tijdens de jaarlijkse ‘Extrema New Years Eve Party’.

De line-up van de release party in de Melkweg, “This is presents: Little Mountain Rocks” mag indrukwekkend en van internationale allure genoemd worden. Terwijl Josh Gabriel, Deadmau5 (Live) en Sander Kleinenberg de This is Room zullen ‘rocken’, wordt in de Little Mountain Rocks zaal het dak er afgedraaid door niemand minder dan Muzikjunki, Patch Park, Matthew Dekay en Rene Amesz. Op zondag 16 November is Studio80 het toneel van een Little Mountain Rocks support party ter introductie van de label avonden, die volgend jaar met grote regelmaat gaan plaatsvinden.

Album Tracklist:

01. Rene Amesz Totally Romantic
02. TG Mr. Dry
03. Paul Woolford Surrender
04. Rene Amesz Totally Romantc (Rubbedub Mix)
05. Treitl Hammond Little More
06. Rene Amesz Ploert
07. Andy Craze Click
08. D-Dub Deep Blue (Noir Punch Edit)
09. Pezzner Other Love
10. Hardwell & Rehab Blue Magic (Rene Amesz Remix)
11. The Astroid Galaxy Tour The Sun Ain’t Shining No More (Rene Amesz Remix)
12. Patch Park Got That M
13. Voltaeric Sandman

www.littlemountainrecordings.com