Stichting Skyway, Sencity Groningen POWERLIFE presenteren 22 november in MediaCentrale te Groningen: SENCITY Groningen POWERLIFE. Een evenement dat verbaast en verwondert omdat het veel verder gaat dan een regulier dancefeest door de vele extra´s: verleidelijke aroma´s, wervelende visuals, trillende dansvloeren, opzwepende lichteffecten, chillzones en massagestoelen.

Na edities van Sencity in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vormt nu MediaCentrale in Groningen het bijzondere decor voor een spectaculair, funky muziekevenement Sencity voor doven én horenden. In de stille swingende wereld is de concentratie van doven veel meer gericht op zien en voelen. Naast diverse optredens van grote namen uit de DJ & VJ scene staat deze avond dan ook een groot aantal kunstenaars klaar om alle zintuigen te prikkelen. Bovendien zet een aromajockey met bijzondere geuren de reukorganen op scherp.

In navolging van het succes op de vorige editie begint ook Sencity Groningen POWERLIFE met een unieke Verhalenvertelwedstrijd in Gebarentaal. Hierin proberen tien deelnemers zo beeldend mogelijk hun verhaal in gebarentaal te vertellen. Zowel gedurende de wedstrijd als tijdens de selectie vooraf zal er gekeken worden naar gebarentaalvaardigheid, vertelvaardigheid, de inhoud van het verhaal en de performance.

Doordat organisator Stichting Skyway uit Rotterdam zich juist uitbundig laat inspireren door de mogelijkheden van de dovencultuur is ze inmiddels een begrip in de dovenwereld. Op het halfjaarlijkse evenement Sencity (voorheen Sense) komen honderden dove en slechthorende jongeren af vanuit heel West-Europa.

Sencity
Wanneer: 22/11/2008
Waar: Groningen MediaCentrale, Helperpark 270-298, Alkmaar
Start Verhalenvertelwedstrijd: 19.00 uur
Aanvang Sencity: 21.00 uur. Einde 04.00 uur
Tickets: Voorverkoop € 15,00 ex. vvk
Aan de deur: € 18,00
www.sencity.nl

(Een speciale busregeling kunnen iedereen vanuit hele Nederland met ons regelen, email: [email protected])