Op vrijdag 7 november organiseert de organisatie Childs Future het benefiet: Kika Dance 2008, in The Sand Amsterdam. Kika Dance 2008 wordt een trendy en intiem benefiet, ondersteund door de beste dj’s en MC’s van nationale en internationale bodem. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Stichting Kika – Kinder Kanker Vrij, Giro 8118.

Stichting Kika (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. De organisatie Child Future, onder leiding van Sharon Zervoulis, kwam op het idee om een Dance evenement voor Kika te organiseren. Met de opbrengst zouden nog meer kindjes met kanker geholpen kunnen worden. Sharon zegt: “Ik zat vroeger op ballet en een meisje uit mijn dansgroep kreeg leukemie, dat beeld ben ik ook nooit vergeten. Ik heb zelf 2 kinderen en moet er niet aan denken dat mijn kinderen zoiets zou overkomen. Toen ik de kans kreeg dit evenement op te zetten, twijfelde ik geen moment”.

Kika Dance 2008 is natuurlijk niets zonder de entertainment. De muziekkeuze bestaat uit uplifting Latin Beats tot Minimal House. Diverse bekende dj’s en mc’s van nationale en internationale bodem dragen hun steentje bij om dit benefiet tot een succes te brengen.

Line-up:
Area 1, hosted by Kika Dance: Tony Cha Cha, Bobby Burns, Quintino, Rishi Romero, Chris Rox, Robbie Taylor, Matt Styles, Le Mar, Jay Buca, Jurgen, Frisky, Mike L, MC Boogshe, MC Rash, MC Marxman, MC Rayden, MC Knowledge en MC – Lou E
Area 2, Hosted by the Kitchen (Dj’s & Art): De Heren van Aemstel, Folkert Zwart, Edu de Leau, Hangmat & Rein, Dmitrischenko, Dirklectisch, Joy de la Rosa en Moss Santos. Live: Art by PS2 (Montana)

Kika Dance 2008 start om 22.00 uur tot en met 05:00 uur. Kaarten worden verkocht via Ticketonline.nl. De opbrengst hiervan is voor Stichting KiKa – Kinder Kanker Vrij, Giro 8118. Tijdens de avond worden er ook Kikaberen verkocht.

Meer info via www.childsfuture.nl & www.kika.nl.