Vrijdag 5 december gebeurd er iets speciaals in Club Monza. In samenwerking met Holy Apples, staat deze RUSH in het teken van Kunst met de hoofdletter K, daarom RUSH U(trecht)-Art! Verschillende kunstenaars en fashion designers zullen hun indrukwekkende kunsten vertonen en zal Club Monza dienen als levendige expositieruimte. De Monza zal ingericht worden door beeldende kunstenaars, mode ontwerpers en hun creatieve, filosofische en kunstzinnige hersenspinsels. De muzikale invulling zal door RUSH worden verzorgd, met de hulp van Prunk le Funk en residents Brian S en E-Rhythm.

Vier jonge beeldend kunstenaars en drie fashion designers zullen tijdens RUSH laten zien dat kunst niet suf hoeft te zijn. Deze zeven creatievellingen zullen hun kunsten vertonen en de Monza zal worden omgebouwd tot een levendige expositie ruimte waar je tussen de kunst en fashionista’s heerlijk kunt dansen. Kunst is niet saai. Associeer deze kunst niet met de musea waar je vroeger mee naar toe werd gesleurd om oude stoffige schilderijen te bekijken. Dit is Kunst met de hoofdletter K; mooie felle kleuren, digitale kunst, traditionele kunst, art prints je kan het zo gek niet noemen. ‘All brought to you by Holy apples!’

Nog steeds geen beeld van wat je kunt verwachten? Hierbij alvast een voorproefje: Een ‘live painting’ op het podium, een fashion-presentatie door twee designers, uitdagende visuals gecombineerd met fashion en digitale kunst. Verder zal er worden gezorgd voor creatieve verrassingen en alles met een dikke knipoog naar de kunstwereld.

Naast kunst en mode heeft RUSH ook wat crea bea’s in de aanbieding. Jong talent Prunk le Funk, Mister RUSH Brian S en RUSH 030 resident E-Rhythm zullen hun muzikale toevoeging geven aan dit meesterwerk wat zich U-Art mag noemen. Jackin’, funky, soulful, deep house, dit is de sound van de jonge dj, Prunk le Funk. Dit jonge negentien jarige talent komt pas net om de hoek kijken, maar heeft zijn sporen al aardig verdient in de house scene. Geïnspireerd door namen als Ian Pooley, Moodymann en Kerri Chandler, zet hij heerlijke diepe, volle en dansbare tracks neer. E-Rhythm, weer een jong talent! Deze resident van RUSH in de Monza is weer van de partij om aan deze samensmelting van creatieve uitingen mee te doen. Met zijn enthousia sme, charisma en zijn eigen combi van techno, techhouse en minimal sound, maakt hij dat het publiek uit z’n dak gaat zodra de eerste tonen van zijn set klinken. All time RUSH resident en mister RUSH, Brian S zal ook zijn invulling geven aan dit meesterwerk. Deze mede oprichter en koning van de sexy house heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Voor dit culturele uitstapje van RUSH zegt Brian S zeker geen nee, en zal dus ook zijn kunsten vertonen tijdens RUSH U-ART.

Met al het talent wat aanwezig zal zijn op deze U-ART editie van RUSH zal het bruisen van de energie. Doe je crea bea outfit aan en kom naar deze speciale editie van RUSH.

Zorg dat je bij deze speciale RUSH editie vol creatieve uitspattingen bent, koop dus snel je kaartjes op www.chemistry.nl.

Vrijdag 5 december: RUSH @ CLUB MONZA
DJ’s: E-Rhythm, Prunk le Funk, Brian S, Mc Roga
Artists: Black December, Alias Ali, Skaffa, Thirza Luijten
Designer: Skeeem, LOS Design, Mama Anders Design
Locatie: Club Monza, Potterstraat 22, Utrecht
Tijd: 23:00 – 05:00 uur
Prijs: 10,00 (vvk) 12,50 (deur)
Organisatie: CHemistry (www.chemistry.nl)