Op donderdag 20 november is Annie, de Noorse popartiest met een scherp randje, te gast bij TOMTOMCLUB voor een dj-set. Op het affiche van de wekelijkse alternatieve dansavond in WATT staat die avond ook de naam van Hitmeister D.

Annie is the Kylie its cool to like. Ze komt oorspronkelijk uit Bergen in Noorwegen, maar is onlangs (evenals vele andere muzikanten, djs en producers) verhuisd naar Berlijn. Annie scoorde in 2004 al bescheiden hitjes met The Greatest Hit, Heartbeat en Chewing Gum en even later volgde haar debuutalbum Anniemal (2005). Hiermee tourde Annie de hele wereld rond en deed maar liefst zes Amerikaanse tournees. In 2005 werd ze ook gevraagd door het fameuze dj concept DJ-Kicks om een mix album op te nemen en DJ-Kicks: Annie zag even later het levenslicht. Voor haar tweede album Dont Stop (dat officieel pas in 2009 verschijnt maar al via het Internet is uitgelekt) kreeg de Noorse schone hulp van Timo Kaukolampi, Richard X, Xenomania en Fredrik Saroea van Datarock. De eerste single van het album is I Know UR Girlfriend Hates Me dat afgelopen zomer al uitkwam. Annie wordt geprezen als zijnde een popartiest met indie values, of alternatief maar met een oog op de dansvloer gericht.

TOMTOMCLUB is de alternatieve dansavond met alle muziek van de afgelopen 30 jaar die er echt toe doet. Snelle mixen tussen Electro en Disco, Funk en Hiphop, Techno en Wave, Rock en Rumble met een flinke dosis grootstedelijk karakter; voor sommige eclectisch, wat WATT betreft gewoon goede muziek. TOMTOMCLUB vindt iedere donderdag vanaf 23:00 uur plaats in 1 of 2 zalen van WATT, namelijk Stage (grote zaal) en/of de Basement.

ELKE DONDERDAG: TOMTOMCLUB @ WATT [STAGE en/of BASEMENT]
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 23.00u / Aanvang 23.00u
Tickets a 6 Euro zijn verkrijgbaar aan de kassa van WATT. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 3 Euro korting
www.watt-rotterdam.nl