Bedreven vakmensen, topmuziek, een intieme locatie in het hart van onze hoofdstad, doordacht gebracht met zorg en liefde. Het zijn de basis waarden waar KitCatKlub de laatste maanden aan voldaan heeft, het jaar vastberaden mee zal afsluiten en het komende nieuwe jaar vanzelfsprekend daadkrachtig koers op zal blijven zetten. Als de nacht op stoom is, de muziek je optilt en de artiesten inspireren, dan is KitCatKlub lekker bezig.

Om het jaar goed af te sluiten en jou een lekker begin van de december feestmaand in de schoot te kunnen werpen heeft KCK een editie voor je samengesteld om je begerenswaardige vingertjes bij af te likken. Op zaterdag 6 december staan in Home een selectie bedreven vakmensen voor je klaar die slechts een doel voor ogen hebben: briljante sets neerzetten en het dak eraf draaien. In de Mainroom staat dj & producer Shinedoe. Deze Grande Dame van de sophisticated techno behoeft weinig introductie. Ze staat op de dikste feesten, festivals en events. Haar producties worden opgepakt door de grootste minimal/techno helden ter wereld en haar internationale publiek weet ze keer op keer nog verpletterender te imponeren. Goed bezig dus. Naast deze jongedame is jongeheer Wouter de Moor verantwoordelijk voor het geluid van de Mainroom. Een bekend gezicht inmiddels op KitCatKlub. Keer op keer weet hij steengoed het publiek voor zich te krijgen door simpelweg fantastisch goede sets neer te zetten. Een gouden combinatie, daar beneden samen met Shinedoe.

Home’s Livingroom doet allerminst onder voor de krachtmeting in de Mainroom eronder. Brent Roozendaal is daar hoofdverantwoordelijk voor de muziek. Wie deze jongen een beetje gevolgd heeft, een vakman van de Amsterdamse stoere en onafhankelijke underground house school, weet dat je dan vooruitstrevende en zintuig prikkelende geluiden kan verwachten. Het is de moeite waard. Brent wordt deze avond bijgestaan door KitCatKlub residents van het eerste uur: Jeroen Kok en Berend Kirch. Jonge honden en bewezen talenten die vooral heel lekker en doelgericht hun eigen house ding doen. Daarom staan ze er weer. Mede organisator Stefano Richetta maakt de avond in de Playroom in stijl voor je af. Verwacht topmuziek zonder concessies en gegarandeerd feest.

Zo sluit KitCatKlub het jaar met gepaste trots en in eigen stijl af. Als we het einde van het jaar dan toch als een samenvatting mogen zien, dan bij voorkeur zoals we dat op deze editie gaan doen. Betrokken artiesten, gericht publiek en een verse locatie die dankzij mooie andere concepten als Minimal Fabric en Club Fritz steeds meer kleur bekend. Op 6 december opent de KitCatKlub de deuren om je een heerlijk avondje afgemaakt uitgaan voor te schotelen. Wees welkom!

KitCatKlub
Zaterdag 6 december 2008
Mainroom, 01.00-05.00: Shinedoe, Wouter de Moor
Playroom, 23.00-05.00: Brent Roozendaal, Jeroen Kok, Berend Kirch, Stefano Richetta
Home, Wagenstraat 3, Amsterdam (nabij Rembrandtplein)
Entree € 10,00 / voorverkoop via www.beatfreax.com

Meer weten? www.kitcatklub.nl, www.clubhome.nl, www.exprezz.info
Volgende editie: Zaterdag 3 januari 2009. De Grote KitCatKlub Welcomes 2009 BASH
Resident night / artiesten worden nog bekend gemaakt!