Soulwax is op zoek naar een band die het Radio Soulwaxmas feest 20 december in Hasselt op gang kan brengen. Je leest het goed, de eerste spot op de affiche is nog vrij en jouw band kan daar staan! Ben je er klaar voor om 30 minuten live te spelen, voor duizenden mensen en het podium te delen met o.a. Soulwax, Das Pop, Boys Noize en Erol Alkan? Surf dan snel naar www.tmf.be of www.stubru.be voor alle details en meld je aan.

Soulwax zal zelf uit alle inzendingen hun favoriet kiezen en die Lucky Bastard geeft zaterdag 20 december het startschot voor Radio Soulwaxmas. Bands kunnen zich tot en met zondag 14 december inschrijven. Dan worden er 3 finalisten gekozen. De uiteindelijke winnaar wordt 18 december bekend gemaakt.

Tickets voor Radio Soulwaxmas kosten 35 Euro (exclusief reservatiekosten) in de voorverkoop en kunnen online via Proximus Go for Music besteld worden. Tickets zijn ook te verkrijgen bij de gebruikelijke voorverkooppunten. Alle info over de ticketverkoop vind je op www.soulwaxmas.be.