Op vrijdag 9 januari 2009 vind de eerste editie plaats van ADHD Sessions in Studio 80. Met de uit Berlijn afkomstige Redshape. Tijdens zijn liveset verschuild hij zich achter een rood mysterieus masker. Om zo het “Mensch Und Maschine” effect te bereiken. Zijn liveset is niet anders te omschrijven als pure drijvende Detroit Techno. Zijn tracks en remixen worden uitgebracht door labels zoals Styrax Leaves, Music Man en Delsin.

Traditiegetrouw zijn bij ADHD Sessions de meest opvallende dj’s te horen. ADHD Sessions presenteert weer een dikke line-up, ditmaal bestaande uit dj’s als Redshape, Estroe, Revovery Sounds, Miss Melera, Stefano Richetta, Mirella Kroes en Andreas Bergmann.

In de hoofdzaal zal op vrijdag 9 januari om 23:00 uur de spits worden afgebeten door Miss Melera, een 22 jarige dj uit Utrecht die sinds september 2007 bij het GZG DJ Team zit. Haar voorkeur gaat uit naar minimal, techhouse en deephouse dat zal ook zeker in haar optreden terug te horen zijn. Naast de main room is er ook nog een 2e zaal. Verwacht warme diepe elektronische sounds zoals minimal, deep house, tech house & detroit techno.

ADHD Sessions Presents “Mensch Und Maschine”
Vrijdag 09/01/2009 Studio 80 Amsterdam

Redshape – Delsin, Styrax , Music Man, Berlin
Estroe – Connaisseur, Bellisimore, 7th Sign
Recovery Sounds – ADHD Sesssions, 033 Recordingz
Miss Melera – GZG
Stefano Richetta – Click, Exprezz
Mirella Kroes – Doornroosje, Club Stalker
Andreas Bergmann – Klopfgeist, Arthouse

23:00 – 06:00 E- Tickets EUR 12,50
http://www.adhdsessions.com/SITE/
http://www.myspace.com/djrecoverysounds