De reacties liepen uiteen, van zeer positief tot dramatisch. Maar uiteindelijk is besloten, wegens de tegenvallende kaartverkoop en het blijkbaar negatieve imago van de locatie de editie van Nightlife Circus in de Rijnhal te cancellen.

Organisator Cliff de L’Isle legt uit:

“We willen gewoon het allerbeste feest neerzetten. Maar er waren bij veel bezoekers teveel twijfels over de Rijnhal. Een hal die door gebeurtenissen uit het verleden een negatief imago heeft gerkregen. Daar hebben we dus te lichtzinnig over gedacht. In ons geheugen zit een Rijnhal ten tijde van Something For Your Mind, begin jaren 90. Een topfeest met dito sfeer. Voor Oudejaarsavond hadden wij een ontheffing voor de geluidsnormen gekregen van de gemeente en konden we lekker knallen. We vinden het jammer want de plannen voor de Rijnhal zagen er heel leuk uit, met een echte circustent, een piste en tribune, etc. Met deze twijfels en tegenvallende verkoopcijfers gingen we aan de slag om af te schalen. Maar afgelopen weekend keken wij elkaar aan met alle twijfels en beseften dat we zo niet het beste feest konden neerzetten wat we de bezoekers beloofden. En om te voorkomen dat er ook maar één bezoeker een teleurstellende Oudejaarsavond te bezorgen hebben we dus besloten om de Rijnhal te cancellen. We hebben nog wel geprobeerd om met de artiesten te verhuizen naar de Luxor voor een lagere toegangsprijs maar dat ging helaas niet meer wegens vakanties en een tekort aan personeel daar.”

“Aan het feest ligt het gelukkig niet. Gezien de voorspoedige verkoop verwachten we in Utrecht voortijdig volledig uitverkocht te zijn. Met gebundelde krachten gaan we ons daar op focussen om de belofte waar te maken: Bezoekers het allerbeste Oudejaarsavond feest van het jaar geven. Vandaag kregen we te horen dat Roog en Erick E nu back to back de Central Studios waardig zullen afsluiten.”

Voor de gedupeerden van de Rijnhal zijn er de volgende opties:

1) Je kan natuurlijk je geld terugkrijgen.
Heb je je kaartje via de site van FCA of Nightlife Circus gekocht (Paylogic), stuur dan een mailtje naar [email protected]
Heb je je kaartje gekocht bij Primera: Ga dan naar de desbetreffende Primera winkel waar je het geld terugkrijgt.
Heb je een kaartje gekocht bij Free Record Shop of Ticketonline, neem dan contact op met Ticketonline (of de Free Record Shop waar je de kaarten hebt gekocht). Zij handelen dit verder met je af.
Het kaartje wordt dan ingetrokken waardoor het zijn geldigheid verliest en je ontvangt het geld terug op je bankrekening.
Let op! Harde kaarten (Rijnhal en Waaghals) kunnen alleen daar worden geretourneerd waar je ze ook daadwerkelijk hebt gekocht.

2) De gekochte kaarten zijn ook geldig voor Nightlife Circus in de Central Studios (Utrecht).
Indien je niets doet blijven de barcodes geldig voor Central Studios.

3) Als je een kaartje inclusief hotelarrangement hebt dan hoef je niets te doen. Je ontvangt bericht en krijgt automatisch je geld terug gestort.