Wooferland zal voor de derde keer Paradiso in Amsterdam op z’n kop zetten tijdens Winter Wooferland. Ondanks de volle feestagenda’s van december, de daaruit voortkomende feestmoeheid en mogelijke winterdepressies krijgt Wooferland het toch steeds weer voor elkaar om een geslaagde indoor editie van het jaarlijkse festival te organiseren. Op zaterdag 10 januari 2009 kunnen de feeststappers eindelijk weer uit het vet gehaald worden voor wat je met recht het meest authentieke classics feest van Nederland kunt noemen!

Wooferland staat bekend om een eigenwijze invulling van het begrip classics en de altijd ongekend goede sfeer op feesten. De combinatie van oude house, progressive, trance, techno met een snufje old school, zorgen voor een breder aanbod dan op de meeste, en soms al compleet uitgekauwde, classics feesten. Door hun eigenwijze aanpak kunnen ze al vijf jaar rekenen op een vaste en fanatieke achterban die al vol aan het feesten zijn vanaf de eerste plaat van de avond.

Het thema voor Winter Wooferland is ’winterse knusheid’. Je warme huis verlaten nu je net in je slobbertrui lekker voor openhaard ligt klinkt misschien als een slechte optie als je naar buiten kijkt, maar in Paradiso is er echter alles aan gedaan om binnen een gezellige huiskamer sfeer te creëren waar je je direct thuis zult voelen. Verder staat Paradiso deze avond vol ijskoude verassingen, winterse acts en een programmering om van te klappertanden.

Billy Nasty zal speciaal voor deze avond een platenkoffer meenemen vol vergeten klappers brengt daarmee de bezoekers terug naar de tijd van het Engelse progressive label Zoom Records, de Mazzo en de eerste edities van Global Gathering en Dance Valley. Hij zal worden bijgestaan door de DJ die acid house in Nederland introduceerde: Paul Jay, Fierce Ruling Diva bekend van hits als ‘Rubb It In’ en de vuige afters op partyboot Subtopia, en het duo JP & Martijn welke als vanouds het dak er zullen afblazen tijdens deze op voorhand al historische avond. Terug van minstens 10 jaar weggeweest heeft Wooferland ook oude Multigroove held Gino weten te strikken welke samen met Denis Doeland (a.k.a. Weirdo), trancemeisters Buff & Sonar, en de nimmer teleurstellende Wooferland residents de ijspegels van het plafond draaien met kans op lawinegevaar.

Wil je er bij zijn op zaterdag 10 januari in Paradiso? Kijk dan op www.wooferland.nl of www.paradiso.nl en koop je kaarten voor slechts 15 Euro in de voorverkoop.