Bij een jaarlijks Dirty Dutch evenement behoort een jaarlijkse Dirty Dutch compilatie. Traditiegetrouw, wederom een dubbel CD met de meest exclusieve tracks en remixen, afkomstig van de beste labels en artiesten wereldwijd. Twee zilveren schijven met ruim veertig tracks, welke persoonlijk geselecteerd en naadloos gemixt werden door de ongekroonde Dirty Dutch koning, Chuckie. Vanaf heden is deze CD zowel in de fysieke winkels te krijgen als online te bestellen.

Op zaterdag 20 december 2008 vond in de Amsterdam RAI de grootste editie tot dusver van het Dirty Dutch evenement plaats. Na meerdere, ruim van te voren uitverkochte, edities in de Heineken Music Hal werd door de organisatie voor Dirty Dutch 2008 besloten om te verhuizen naar de ruim bemeten Amsterdam RAI. Met de RAI als nieuwe locatie kon er niet alleen aan de grote vraag naar Dirty Dutch kaarten worden voldaan, maar kon de organisatie tevens groter uitpakken door meerdere zalen in te richten en meer artiesten te programmeren. Hierdoor groeide Dirty Dutch naar een, wederom uitverkocht, evenement voor ruim 20.000 bezoekers. Meer zalen, meer DJ’s, meer Dirty Dutch!

Aan Dirty Dutch grondlegger Chuckie de schone taak om dit grootse evenement in de goede traditie te vertalen naar een stomende dubbel CD. Verdeeld over 42 tracks laat deze hardwerkende en ambitieuze DJ/producer horen waar de Dirty Dutch sound voor staat: een mengeling van rauwe house, diepe tech en pompende tribal house, met hier en daar een snufje old school invloeden. Speciaal voor deze compilatie produceerde Chuckie een aantal exclusieve tracks en remixen, waaronder een nog nooit eerder uitgebrachte remix voor David Guetta en voor David Guetta’s producer Joachim Garraud. Naast Chuckie’s eigen werk, zowel solo als in combinatie met andere producers, staat deze dubbel CD vol met de nieuwste tracks van artiesten als Hardwell, Erick E, Tocadisco, Gabriel Vezzola, David Penn, SIA, Sunnery James & Ryan Marciano, Dr. Kucho, en velen meer.

De Dirty Dutch 2008 dubbel CD, die tijdens het Dirty Dutch evenement op 20 december j.l. officieel gepresenteerd werd, is nu zowel in de winkels als op internet officieel verkrijgbaar. Voor de snelle online bestellers liggen er bij www.bol.com 250 door Chuckie persoonlijk gesigneerde exemplaren klaar.