Wederom konden Zuid-Hollandse dj’s zich inschrijven bij de Popunie om mee te dingen naar een felbegeerde plek op de Fit For Free Dance Parade in Rotterdam. Een deskundige jury (o.a. de DJ School Zuid-Holland) heeft zich over de vele inschrijvingen gebogen en daar zijn vier zeer goede dj talenten uit voort gekomen. Daarnaast is ook de winnaar van de Bootleg DJ Contest uitgenodigd om te komen draaien op de Popunie truck.

De Popunie is dit jaar voor de twaalfde maal aanwezig op de Fit For Free Dance Parade op 8 augustus met haar eigen Best Beatz X-Posure truck.

Dit zijn de dj-talenten van de Best Beatz X-Posure 2009:

RAMON BARON – Rotterdam – Tech-house
Naast vele optredens in binnen- en buitenland is Ramon Baron ook veelvuldig te horen op de radio en host hij het wekelijkse radioprogramma Club Futé op SMART FM. Hij is ook lid van Gruppo Zona. Met zij vrolijke, funky en vooral temperamentvolle sound hoort hij ook volgens de jury helemaal thuis op de Popunie truck tijdens de Dance Parade.

Lawrenz – Dordrecht – House
Nog maar 18 jaar oud en nu al op de dance parade te zien. Door zijn opvallend goede mix met daarin eigen producties viel Lawrenz op bij de jury. Dit Dordtse aanstormend talent krijgt hij steeds meer boekingen buiten Dordrecht. Ook staan er releases gepland van zijn producties, waarvan één bij het label van Afrojack.

Delhi & Masro – Waddinxveen – Deephouse/Latin Beats
Dit dj duo uit Waddinxveen deelt hun passie voor housemuziek en dj-en. Ze hebben door de jaren heen allebei hun eigen stijl ontwikkeld; Jack Delhi draait zowel mainstream als underground house met latin invloeden. Rico Masro gaat meer de deephouse kant op met heel veel groove and funk. Dit zorgt voor een spannende mix van verschillende muziekstijlen.

Nfunk Supreme – Leiden – House
Deze Leidse dj viel bij de jury op door zijn volwassen sound. Op dit moment is Nfunk Supreme resident bij de club Cityhall in Leiden. Hij draait deep- en techhouse en is tegelijkertijd helemaal hij thuis in de warme soulvolle sound.

Dj Ben Fresh – Rotterdam – House
Deze winnaar van de Bootleg DJ Contest 2008 draait een lekkere combinatie van funky Chicago, minimal en techhouse. Met vrienden startte hij een nieuw underground house project: Eigenwijs Produkties. Hiernaast wil hij zich nog veel meer gaan verdiepen in het produceren van eigen muziek.

Voor meer informatie kijk op www.bestbeatzxposure.com & www.fitforfreedanceparade.nl.