Nog geen week na de heerlijke tweede editie van A day at the park is iedereen op kantoor alweer druk bezig. Geen tijd om na te genieten want het najaar wacht en dit betekent dat de mouwen weer worden opgestroopt. Speerpunten zijn in oktober de ADE-weekender (vorig jaar een groot succes) en in december het vervolg van Time Warp NL waarbij nu de laatste hand wordt gelegd aan wederom een knaller van een line-up. Maar ook de tweede edities van Karotte’s Kitchen en Cadenza Night mag je niet missen! Bij deze een overzicht:

26 september – Tomorrow meets Planet Rose ‘Gregor Tresher Album tour’
De Nijmeegse technotempel Doornroosje is een vaste spot in de jaarkalender van Evotions. Afgelopen april brak de nacht met Sven Vath alle records en ook de Tomorrow editie in februari met Chris Liebing was dik van tevoren uitverkocht. Met Gregor Tresher hebben Tomorrow en Planet Rose opnieuw een held binnengehaald. Het belooft weer een heerlijke editie te worden.

21 oktober – Evotions presents 10 years CL Records – Club Home, Amsterdam
Chris Liebing is een van de goede vrienden van Evotions. Na een aantal zeer geslaagde clubavonden heeft Liebing Evotions gevraagd om tijdens het Amsterdam Dance Event een avond rondom het 10-jarig bestaan van zijn CL Records label te organiseren. Dit gebeurt op woensdag 21 oktober in Club Home. Chris staat hier samen met zijn maatjes Benny Rodrigues, Brian Sanhaji en Tommy Four Seven uit de UK.

23 oktober – Evotions presents MINUS – Powerzone, Amsterdam
De Contakt show van Richie Hawtin was vorig jaar zonder twijfel een van de meest spraakmakende avonden van het Amsterdam Dance Event. Contakt ging ruim twee weken van tevoren uitverkocht in een bomvolle Sand. Dit jaar keert MINUS terug op het Amsterdam Dance Event, nu in de Powerzone waar Evotions een nieuw onderkomen heeft gevonden dat geschikt is om zo’n show te kunnen hosten. Met een line-up bestaande uit Richie Hawtin, Magda, Barem, Ambivalent, Hobo, JPLS en Fabrizio Maurizi kan het haast niet fout gaan! Oh ja, visueel kunstenaar Ali M. Demirel is ook weer van de partij dus dat wordt spacen!

24 oktober – Evotions presents Cocoon ADE – Powerzone, Amsterdam
Alweer voor de vierde keer strijkt het circus van Sven Väth neer in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event, en elke keer staat er weer een dikke line-up! Ditmaal wordt Der Meister bijgestaan door niemand minder dan de immens populaire DJ Karotte, de live-act Extrawelt en deephouse talent Markus Fix. In de bovenzaal geeft boekingsbureau We Are E een showcase met Joey Daniel,Daniel Sanchez, Olivier Weiter, en Live: Loops en Rauwkost. Vorig jaar was Cocoon tijdens het ADE de beste editie van Cocoon ooit, daar willen we dit jaar overheen! Check het filmpje op www.evotions.nl van 24 oktober 2008 en je ziet meteen wat we bedoelen.

7 november – Evotions presents Cadenza – Westerunie, Amsterdam
Afgelopen februari was de eerste avond van Cadenza in de Westerunie een enorm succes! Onder aanvoering van Cadenza frontman Luciano ging het dak er bijna letterlijk af in de sfeervolle locatie op het Westergasterrein. Op 7 november keert Cadenza terug naar Amsterdam met de eerste solo-set van Luciano op Nederlandse bodem. Maar liefst 6 uur lang zal de Zwitserse Chileen zijn kijk op de hedendaagse muziek laten horen.

7 november – Evotions presents Karotte’s Kitchen – Effenaar, Eindhoven
En nog een soloset op 7 november! Ditmaal voor de fans van Karotte die de sfeermaker bij uitstek in zijn eigen vertrouwde keuken aan het werk kunnen zien. Met een dikke 5 uur solo-set geeft Karotte opnieuw blijk van zijn status als Chef de Cuisine. Verwacht een sfeervolle hors d’ oeuvre, een stevige hoofdmaaltijd en een heerlijk dessert. Dit alles uiteraard vertaald in de mooiste platen van het moment. Wie er in de tweede zaal komen draaien blijft nog even een verrassing, maar verwacht de beste Nederlandse dj’s van het moment.

12 december – Evotions & Cosmopop present Time Warp Holland – Maassilo Rotterdam
Wanneer het einde van het jaar nadert is het tijd voor de tweede editie van Time Warp in Nederland. Na het grote succes van vorig jaar met dikke sets van onder andere Laurent Garnier, Marco Carola, Ben Sims en ARPIAR doen beide organisaties er nog een schepje bovenop. Nu al bevestigd: Sven Väth, Loco Dice en Karotte en daar komt nog veel meer moois bij! Uiteraard gaat dit weer een flinke tijdsprong worden want de deuren zijn geopend van 20.00 tot 10.00 uur.

Evotions wenst alle bezoekers van een of meerdere van haar evenementen alvast heel veel plezier! Voor de laatste alle tickets, informatie, foto’s, video’s en kaartenacties kun je terecht op www.evotions.nl.