Er is een digitale versie van het ooit zo spraakmakende en nu al legendarische Rauw Fanzine ontsproten. Met gepaste trots en valse bescheidenheid presenteert het RAUW-team dan ook een tweede kindje: het RAUWBLOG!

‘Jaja’, hoort het RAUW-team jullie denken,‘iedereen heeft toch een blog tegenwoordig, wat is daar nu zo spannend aan?’ Nou…best veel denken ze; zoals dat ze er elke maand filmpjes van backstage interviews met artiesten op kunnen zetten, met Joost van Bellen als de nieuwe Boudewijn Buch meets Theo van Gogh in interviewmodus. Daarnaast hilarische filmpjes die ze vinden op het wereldwijdeweb, interviews die te lang waren voor het Fanzine maar wel zo goed dat ze als nog een plekje verdienen op het blog, artwork om naar te kijken en de vermaarde Lijken Uit De Kast van sterschrijver Zubrowka die maar blijven komen. En vergeet niet die ‘Hipperdeflip’ te checken om je er vervolgens niks van aan te trekken. Of de nieuwste muziek om alvast in de RAUWstemming te komen, zoals de speciale Tommie Sunshine Summer Mix! Dat is in ieder geval best een aardig begin.

Het papieren RAUWFanzine zal hoogstwaarschijnlijk een collectors item worden, dus mocht je er nog een bezitten; lijst ‘m in of verpats ‘m voor veel geld op eBay.

Check: www.rauwblog.nl.