Vrijdag 23 oktober is het weer zover, in de grote zaal van Paradiso zal Oi! voor de derde keer de UK underground sounds weer vertegenwoordigen tijdens het Amsterdam Dance Event. Oi! is de langst lopende Dubstep & Grime avond in Amsterdam en bestaat inmiddels 5 jaar.

Dubstep is nu populairder dan ooit en na eerdere successen van afgelopen edities tijdens het Amsterdam Dance Event 2007 en 2008 en eerder dit jaar met het 5 jarig bestaan en de editie met Rusko Live beide in een uitverkochte Paradiso volgt er nu weer Oi! Dub Attack die misschien alle edities gaat overtreffen.

Oi! nodigt voor het Amsterdam Dance Event uit: “Dub Police” met Caspa, The Others, Gomes and many more!

Line-up:

Caspa (uk)
The Others (uk)
Emalkay (uk)
N-Type (uk)
Subscape (uk)
LD vs D1 (uk)
Gomes (nl)

Hosts: Crazy Dee & Rod Azlan (uk)
VJ Lennart Visual

Second Room hosted by: Revival (uk)
Uncle Dugs
Brockie
Redant

Mc’s: Ragga Twins & 5ive-o

All @ Paradiso Amsterdam Weteringschans 6 (Leidseplein) www.paradiso.nl
Doors open 00.00 Price 15,- Ex > Tickets @ AUB, Postkantoren & www.ticketservice.nl