Dat Topbillin’ meer te bieden heeft dan royal hiphop, is geen geheim meer. Meerdere dance acts en dj’s van het agentschap zijn het afgelopen jaar succesvol doorgestoten, van clubcircuit en (jongeren)podia naar dance- & mainstages van diverse soorten festivals in binnen- en buitenland.

OneFourOne Collective is een initiatief in Amsterdam wat zich richt op jongeren met passie voor muziek, streetculture en art. Zij streven naar het profileren van talent, uitwisselen van kennis en het bundelen van krachten. Kunstenaars, organisaties, muzikanten, vrijwilligers en stagiaires werken vanuit OneFourOne Collective samen aan het ontwikkelen van podiumkunst.

De wens van het collectief was om gedurende het ADE weekend een event neer te zetten met een aantal Topbillin’ acts dus het lag voor de hand gezamenlijk een showcase avond te organiseren. Deze ADE special brengt het beste wat Topbillin’ te bieden heeft op electronisch gebied. Hét bewijs dat de echte underground ook hitgevoelig is!

Zaterdag 24 oktober 2009
Live: Nobody Beats the Drum, Baskerville & theFringe
Dj’s: Boemklatsch, Leroy Rey, K-Fresh, $jammie the Money en Illvester

Entrée € 10,- (limited capacity!)
Lokatie: Overtoom 141, Amsterdam
Tijd: 21.00 – 02.00 uur
Voorverkoop via Easyticket, Velvet, Concerto en Pico Records Amsterdam

Voor meer info:
http://www.topbillin.nl
http://www.onefourone.nl