Flashover en Black Hole Recordings bundelen de krachten tijdens twee avonden op het aankomende Amsterdam Dance Event. De labels presenteren hun nieuwste en beste artiesten, op woensdag 21 oktober in de Paradiso en op donderdag 22 oktober in de Odeon.

FlashBlack is een concept waar je niet omheen kan tijdens het komende ADE. De twee meest toonaangevende en vernieuwende record labels presenteren zichzelf met de grootste namen van over de hele wereld, nieuwe albums, opwindende samenwerkingen en veel verrassingen.

De line-ups bevatten onder andere de volgende artiesten:

Robbie Rivera, met zijn nieuwe album “Closer To The Sun” als opvolger voor zijn succesvolle Juicy Ibiza mix compilatie; Breakfast, met zijn laatste hit “Air Guitar” die gedraaid wordt door alle grote DJ’s; Richard Durand, die onlangs zijn nieuwe single “No Way Home” van zijn album “Always The Sun” uitgebracht heeft! Daarnaast zijn er optredens van Lange & Rafael Frost, die een geweldig jaar achter de rug heeft met zijn releases Red, Boomerang en de aankomende Black Box in de Paradiso, plus twee grote namen uit Nederland en de Verenigde Staten, welke een week voor het evenement bekend worden gemaakt.

In Odeon zullen onder meer de volgende artiesten acte de presence geven, Solarstone, welke op 24 oktober het remix album van Rain Stars Eternal, RSEMIX, zal uitbrengen; Jonas Steur, die onlangs de Private Party 2 mix compilatie uitgebracht heeft; Moonbeam, die een live performance verzorgen; Johan Gielen presents Airscape, zijn nieuwe album is onderweg; Andy Duguid, bekend van zijn album “Believe”, met een gast optreden van Julie Thompson die haar nieuwe album “Feeling For Corners” presenteert; Mr Sam; Cosmic Gate en First State.

De complete line-up en voorverkoop informatie is te vinden op www.flash-black.nl.

De avond in de Odeon wordt live uitgezonden op Dance Tunes (www.dance-tunes.com). Dance Tunes zal tevens een speciale compilatie aanbieden met daarop een groot aantal van de optredende artiesten van FlashBlack.

FlashBlack Paradiso Amsterdam
Woensdag 21 oktober
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
www.paradiso.nl

FlashBlack Odeon Amsterdam
Donderdag 22 oktober
Singel 460
1017 AW Amsterdam
www.odeonamsterdam.nl

Kaarten zijn vanaf 12 september verkrijgbaar via Ticketmaster.