CL Records staat altijd garant voor opzwepende en knallende platen. Anno 2009 komt Chris Liebing naar Amsterdam om het Amsterdam Dance Event feestelijk af te trappen. CL Records bestaat namelijk 10 jaar, reden temeer om dit op woensdag 21 oktober uitgebreid te vieren in een van de gezelligste en intiemste clubs van Nederland, Club Home.

Chris Liebing is een van die artiesten die in Nederland geen introductie meer nodig heeft. Talloze malen bracht hij zijn fans al in vervoering, onlangs nog op de Tomorrow special van februari in Studio 80. De club was vol, de temperatuur steeg naar grote hoogten, iedereen schreeuwde het uit op de dansvloer en Liebing draaide de sterren van de hemel. Chris in een kleine locatie in Amsterdam, het werkt!

Voor de aankomende editie in Club Home zijn de ingrediƫnten nagenoeg hetzelfde. De huiskamersetting van Club Home is de ideale plek om dit feestje op een woensdagavond met enkel liefhebbers te vieren. Zorg dus dat je erbij bent op deze bijzondere en zeker exclusieve avond die duurt van 23.00 tot 04.00 uur. Voor de gelegenheid wordt extra geluid ingebracht in de Club zodat de sound van CLR nog beter tot zijn recht komt.

Maar CLR is niet alleen Chris. Daarom komen labelgenoten en goede vrienden Brian Sanhaji (live) en Tommy Four Seven mee en staat ook goede vriend Benny Rodrigues op de line-up. Het gaat een bijzondere nacht worden, zoveel is wel duidelijk en voor de prijs van 10 euro hoef je het eigenlijk niet te laten liggen! Tickets zijn zowel aan de deur als in de voorverkoop verkrijgbaar, zo groot is Club Home niet dus wie de zekerheid wil hebben van een kaartje haalt ze gewoon alvast nu via www.evotions.nl.