Het Amsterdam Dance Event is een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen into dance. Voor 5 dagen lang wordt Amsterdam bestormd door dance liefhebbers, de beste DJ’s en de bekendste feestjes. Als Amsterdam resident viert Armada dit grootschalige evenement uiteraard op passende manier mee. Vorig jaar vormde Paradiso het decor voor de uitverkochte Armada @ ADE Night op woensdagavond. Met iedereen nog helder en fris, bleek dat deze avond meer dan prima werkte. Vandaar dat ook dit jaar Armada Night weer de aftrap van het Amsterdam Dance Event doet. De Escape venue, op het beroemde Rembrandtplein, zal dit jaar weer een rijtje grote Armada DJ’s voorschotelen.

Armada Night @ ADE
Woensdag 21 oktober 2009
Escape venue, Amsterdam
Line-up: Armin van Buuren, Blake Jarrell, Way Out West (LIVE), Chicane (LIVE)

Famous
Famous is terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Het clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive house sound van Amsterdam. Famous, georganiseerd in Panama en Odeon, brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren naar de sfeervolle en knusse Club Home. Alda Events, organisator van Armin Only, Essence, Citymoves en medeorganisator van A Day at the Park organiseert Famous op vrijdag 23 oktober met Glenn Morrison (CA), Jerome Isma-ae (GER), Matthew Dekay (NL), Ravene Voluz (BRA) en Remy (NL).

Intuition invites Coldharbour & Garuda
Alda Events presenteert op donderdag 22 oktober Intuition invites tijdens Amsterdam Dance Event. Drie gevestigde label eigenaren zullen op de Ocean Diva een internationale showcase ten gehore gaan brengen. Menno de Jong (Intuition,NL) , Markus Schulz (Coldharbour,USA) en Gareth Emery (Garuda,UK) zullen tijdens deze avond hun label presenteren aan het publiek.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.nl.