Little Mountain Recordings, het platenlabel van Sander Kleinenberg, bestaat inmiddels alweer 6 jaar. Naast singles en mix albums van Sander zelf heeft het label originele werken en remixen uitgebracht van o.a. Remy, Roland Klinkenberg, Paolo Mojo, Erick E, Matthew Dekay, Steve Porter, Rene Amesz, Patch Park, Muzikjunki, Paul Thomas, Funkagenda, Umek, Nic Fanciulli, Lee Burridge, Paul Harris & Mark Knight en Max Graham.

Tijd dus voor een verjaardagspartijtje, en wat voor één! Op donderdag 22 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, zullen maar liefst 11 acts hun opwachting maken in Club Home om met jullie dit verjaardagsfeest in stijl te vieren en de club op zijn grondvesten te doen schudden.

Darren Emerson, de Engelse tech-house held, labelmanager van Underwater Recordings en voormalig lid van dance sensatie ‘Underworld’, komt ook speciaal naar Amsterdam om op deze avond een exclusief optreden te verzorgen. Een andere ‘exclusive’ is Josh Gabriel. Deze symphatieke Amerikaan die voorheen samen met Dave Dresden furore maakte als het befaamde duo ‘Gabriel & Dresden’ zal zijn nieuwe sound ten gehore brengen. Als labeleigenaar van Different Pieces en de man achter de nieuwe act ‘Winter Kills’ heeft hij in ieder geval weer voldoende nieuw materiaal om de zaal in extase te brengen.

Overige artiesten die komen optreden zijn welbekende LMR namen en behoeven dus nauwelijks nog introductie. We hebben het over niemand minder dan Muzikjunki, Fine Taste, Dan Sanders, Love Girls, Dirty Flavor, Patch Park en Joeri Jamison. Ook de buitenlandse LMR producers komen aan bod; Amin Golestan uit Dubai, Randall Jones uit de VS en Eddy Good uit Kiev (UKR) zullen allen hun kunsten achter de draaitafels komen vertonen.

Reden genoeg dus om op donderdag 22 oktober 2009 naar de Club Home te komen om dit feest met ons te vieren! Club Home is gevestigd aan de Wagenstraat, vlakbij het Rembrandtplein in Amsterdam.

Kaarten zullen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn voor de prijs van 10 euro. Aan de deur betaal je 15 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via beatfreax.com/ticketshop en Free Record Shop.