Met honderden locaties waar feestjes worden gegeven, wordt het Amsterdam Dance Event ook dit jaar een orgie van dansgeweld. En zoals met alle orgies het geval is, is het ook hier lastig kiezen in welk gat je uiteindelijk belandt. Gelukkig maakt VICE samen met G-Shock de keuze een stuk eenvoudiger door op vrijdag 23 oktober een Vice Party te organiseren. En net als vorig jaar, omdat het zo enorm goed was, in Bitterzoet.

Speciaal voor de gelegenheid presenteert VICE het onlangs gelanceerde Gomma Dance Tracks uit Duitsland. Een elektronisch sublabel van moeder Gomma (bekend van onder andere WhoMadeWho, Munk en Headman) dat zonder blikken of blozen disco, rock, electro, new wave en acid met elkaar mixt. Headliner van de avond is Golden Bug, de Fransman die met LookLookLook een wereldwijde discohit scoorde en deze avond live optreedt. Daarnaast komt ook de nieuwste Gomma-act Moullinex langs met de nodige computerfunk, en heeft VICE een Nederlandse première met labelbazen Telonius en Manuel Kim.

Zoals altijd het geval is bij een Vice Party, is de entree helemaal gratis! De gelimiteerde tickets zijn exclusief verkrijgbaar via viceland.com/nl/ade en worden verloot onder de mensen die zich daar inschrijven.

Check de volgende sites om alvast in die disco-rock-electro-new-wave-acid-stemming te komen:

www.myspace.com/gommarecords
www.myspace.com/goldenbug
www.myspace.com/moulinex
www.myspace.com/teloniusmusic
www.myspace.com/catshannon