ADE staat voor de deur en met vier zeer uiteenlopende nachtprogramma’s sluit Trouw de vijfde dag het feest op de zondagmiddag af. Vanaf twee uur kunnen de uitgeslapen en doorgehaalde mensen onder ons terecht in de Verdieping. Deze ruimte onder het clubgedeelte van Trouw bleek tijdens andere feesten al de ideale omgeving voor een intieme clubsfeer.

Op zondag 25 oktober draait Marcel Dettmann hier samen met Patrice Bäumel ‘zondagmiddagtechno’ tot een uurtje of tien ’s avonds. Daarbij zullen er nog een aantal speciale ADE artiesten langskomen om een paar platen te draaien en het feest te blijven rekken.

De Verdieping is de ruime, met pilaren bezaaide kelder van Trouw en hier vindt, de laatste dag van ADE, de vuurdoop van de nieuwe maandelijkse clubmiddag ‘Trouw op Zondagmiddag’ plaats. Zondag is de dag dat je: of afterend op de bank hangt maar liever verder wilt feesten, of thuis op de bank hangt en je geen idee hebt wat met je rust te doen. Eén keer in de maand hoef je niet meer door deze worsteling met jezelf heen. Zowel binnen- als buitenlandse artiesten zullen in de Verdieping die vervelende zondagmiddag eens in de maand een trap onder de kont komen geven. En zonder je eigen kont te bezeren kan je deze hier op de ondergrondse klanken komen bewegen.

Aangezien je als Berghain resident wel raad moet weten met een housekelder van deze orde, staat Marcel Dettmann tijdens de aftrap van het nieuwe concept niet tussen de Berlijnse- maar Amsterdamse pilaren. Dettmann staat erom bekend zijn muzikale ideeën voor ieder optreden, locatie of feest te hernieuwen. Dit betekent echter niet dat je voor een totale verrassing komt te staan, want zijn techno met een sexy twist zal ook 25 oktober weer de boventoon voeren.

Patrice Bäumel maakt al jaren furore met de 360 avond, voorheen in club 11 en tegenwoordig ook weer in Trouw. Samen met Nuno dos Santos host hij maandelijks deze populaire clubavond, waar zij de grenzen van elektronische muziek opzoeken en internationale artiesten uitnodigen die een verhaal te vertellen hebben. De energie geladen sets van Bäumel dragen altijd warme en euforische elementen met zich mee en hiermee heeft hij een geheel eigen geluid weten te creëren. Op de zondag van ADE zullen er nog tal van artiesten in Amsterdam zijn die nog lang niet uitgefeest en gedraaid zijn. Een aantal van hen komen op dit acht uur durende feest richting Trouw om hier het weekend af te sluiten.

Na de vierdaagse ADE uitputtingsslag moeten de reserves weer aangevuld worden. Tijd voor wat vast voedsel dus en laat Trouw nou beschikken over een goede keuken en koks. Er zullen verschillende snacks, fruitshakes en andere versnaperingen aanwezig zijn. Geheel fris en fruitig kan je op zondag verder feesten of je lunch komen doen onder het genot van fijne muziek en mensen.

Op de tweede editie van Trouw op Zondagmiddag, 29 november, staan Prosumer en Soundstream met een speciaal live optreden in de housekelder van Trouw. De laatste stond onlangs nog met een dj set op Drukpers, deze middag is het tijd voor een bijzondere samenwerking van Frank Timm (Soundstream) en Achim Brandenburg (Prosumer). Nooit eerder stonden zij samen live in een club, speciaal voor de liefhebbers geven zij in Trouw deze première. Melon en Dekmantel Soundsystem zullen de overige uren vol draaien met fijne disco en housetunes.

Meer informatie via www.trouwamsterdam.nl.