Stealth Live!, Het internationale event van Stealth Records label eigenaar Roger Sanchez, gaat vrijdag 23 oktober tijdens ADE laten zien waar kwaliteits house voor staat! Na uitverkochte edities gedurende het afgelopen ADE, WMC, Amnesia Ibiza en meest recentelijk in samenwerking met Roger Sanchez’ Release Yourself, staat de aankomende ADE special nu al in boeken als legendarisch. Vrijdag 23 oktober zal Stealth Live! beide verdiepingen in de Jimmy Woo gegarandeerd op z’n kop zetten!

Uit het grote aantal artiesten waar Stealth Records uit kan putten is een internationale top selectie gemaakt. DJ’s die de Stealth sound gaan vertegenwoordigen tijdens deze ADE Special zijn niemand minder dan: Laidback Luke, Bodyrox (UK), Prok&Fitch (UK), Tom Stephan (UK), Muzzaik (HU), Jesse Garcia (ES), Tiko’s Groove (BR) en Hitmeister D.

Laidback Luke is op dit moment de meest innoverende export artiest van de Nederlandse dance scene. Naast het grote success van zijn eigen hits wordt hij gevraagd om tracks te remixen voor oa. Black Eyed Peas, Depeche Mode, MSTKRFFT ft John Legend en David Guetta. Wij zijn dan ook trots dat we met Luke, Gregor Salto en Mavis Acquah op de vocals de nieuwe single “Step By Step” gaan uitbrengen op Stealth Records. Mavis zal tijdens Luke z’n optreden deze single LIVE! ten gehoren gaan brengen. Luke is daarnaast 1 van de wereldwijde ambassadeurs van Pioneers nieuwe CDJ2000. Deze avond zal hij dan ook exclusief op de CDJ2000 een set gaan draaien. Ga dit checken dus!

Bodyrox (UK) kennen we allemaal van de monster hit ‘Yeah Yeah’ uit 2006. Momenteel is Nick Bridges van Bodyrox druk bezig met gigs en het maken van nieuwe producties. Zijn “Underneath My Skin” project met Amanda Wilson zal eind oktober uitgebracht worden op Stealth Records. Na zijn wervelende set tijdens de Stealth Live! strand editie deze zomer zullen de verwachtingen hoog gespannen.

Prok & Fitch (UK) beleven een fantastisch jaar met geweldige clubhits en gigs over de hele wereld. Stealth Records was en is de eerste die de boys hebben ontdekt en wij zijn dan ook blij dat ze er weer bij zijn. Het enthousiastme dat deze mannen uitstralen in combinatie met hun sterke platenkeuze werkt zeer aanstekelijk en zal voor broeirige taferelen gaan zorgen.

Dat Tom Stephan (UK) niet alleen heeft bewezen dat hij kan draaien maar ook kan produceren is een feit! Naast eigen releases op gerenomeerde labels als Southern Fried Records en Nervous Records , die geplanned staan voor het laatste kwartaal 2009, vloeit de ene na de andere fantastische remix uit Tom’s koker. Zo heeft hij dit jaar killer remixes gemaakt voor niemand minder dan Major Lazer en The Gossip. Met remixes op stapel voor The Thing Tings en Shakira kan 2009 niet meer stuk voor Tom!

“Going Underground” van Muzzaik (HU) is een echte clubknaller gebleken. De plaat staat nog steeds in de charts van Roger Sanchez, Axwell en Steve Angello! Dat deze boys uit Hongarije ook hun mannetje staan achter de decks kun je checken in de bovenzaal vanaf 1.00.

Jesse Garcia (ES) is een graag geziene DJ op Stealth Live! Ook hij staat boven te rocken en zal zeker zijn nieuwe hit “Let Me Hear Ya Go” draaien waarbij stilstaan geen optie is!

De Braziliaan Tiko’s Groove (BR) heeft met zijn “Me Faz Amar” een echte internationale clubknaller te pakken. Deze plaat staat ook op Roger Sanchez’ Release Yourself Vol 8. Tiko’s Groove is zeker iemand om de gaten te houden voor de toekomst!

Hitmeister D zal zijn beproefde eclectische set ten gehore brengen. Gedurende een periode van 8 jaar is hij met zijn innovatieve stijl een vaste waarde binnen de dance scene geworden en bewijst dit wekelijks in de hotste clubs van het land.

Tickets zijn 15 euro en alleen op de avond verkrijgbaar aan de deur. Wil je er dus graag bij zijn zorg dan dat je vroeg komt om terleurstelling aan de deur te voorkomen.

Stealth Live! ADE Special
Locatie: Jimmy Woo, Amsterdam
Datum: vrijdag 23 oktober 2009
Door: 15,00
Start: 23:00
End: 05:00

Line-up:

Laidback Luke
Bodyrox (UK)
Tom Stephan (UK)
Prok&Fitch (UK)
Muzzaik (HU)
Jesse Garcia (ES)
Tiko’s Groove (BR)
Hitmeister D
Special performance bij Mavis Acquah