Op vrijdag 23 oktober 2009 kan Nederland eindelijk weer genieten van de diepe progressive en techhouse sound van Miss Nine. Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zal Miss Nine schitteren achter de draaitafels van haar eigen concept; ‘Miss Nine invites..’. Het evenement zal plaats vinden op de net zo exclusieve Supperclub Cruise. De boot ligt van 23.30 tot 02.00 op de Ruyterkade, pier 14 achter het Centraal Station. Tussen 02.00 en 03.30 knijpen we er even tussenuit voor een tocht op het IJ. Don’t miss out on all the fun en zorg ervoor dat je op tijd aan boord bent van de cruise om mee te deinen op de golven én de beats.

Miss Nine Invites…
Miss Nine kon het ADE niet onopgemerkt aan haar voorbij laten gaan. Daarom is het concept ‘Miss Nine Invites..’ in het leven geroepen. Samen met partners als Elite Models, Emporio Armani, Moët & Chandon en het magazine Jackie belooft het een avond vol muziek en glamour te worden. Voor het echte red carpet gevoel mogen de gasten hun meest sexy poses laten zien voor het speciaal gemaakte fotoscherm.

Miss Nine zal speciaal voor haar Nederlandse fans de beste progressive en techhouse tracks ten gehore brengen. Naast Miss Nine kun je ook genieten van 16 Bit Lolitas, Dennis Ruyer, Glowfield, Mplay en The Funky Bastard. Een avond die je gegarandeerd niet mag missen!

Miss Nine
Miss Nine heeft in 5 jaar tijd een grote impact op de dance scene gemaakt. Ze is een jaar samen met Deep Dish op wereldwijd tournee geweest. Ze mixte twee compilatie cd’s voor de bekende platenlabels Yoshitoshi en Armada. Daarnaast heeft zij een waardevol contract bij het boekingskantoor in Washington DC, Bullitt Bookings. Miss Nine vind je dan ook voornamelijk in clubs als de Pacha, Space, Sirena en de Ministry of Sound.

De laatste paar maanden is Miss Nine erg druk geweest met touren door Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Ze heeft een campagne in Australië gedaan voor het kledingmerk WISH. Haar eigen track Lost and Found is onlangs op het label Black Hole gereleased. Daar bovenop is ze druk bezig met een tweede compilatie cd voor Yoshitoshi die eind dit jaar uitkomt. Het is dus duidelijk tijd voor een feestje!

Ticketsale
Op 23 oktober vindt Miss Nine Invites tussen 23.30 en 05.00 uur plaats op de Supperclub Cruise. Kaartjes zijn verkrijgbaar op de website www.missnineinvites.com en bij de Free Record Shop. Kaarten kosten 9,99 euro in de voorverkoop en aan de deur.