Gabber meets hiphop? Nog niet heel lang geleden was het onmogelijk deze twee genres ook maar in één zin te noemen. Daar komt verandering in door de projecten die hardcore-pionier Promo heeft opgezet in samenwerking met artiesten van platenmaatschappij Top Notch. Op Lowlands liet Promo al zien dat deze samenwerkingen meer dan vruchtbaar waren getuige dit videoverslag. Het vervolg op dit voorproefje vindt op vrijdag 23 oktober plaats tijden het Amsterdam Dance Event. De MTV Studio wordt omgetoverd tot een ware nachttempel, op 23 oktober vindt hier dan ook zeer toepasselijk de officiële ‘Boombox Op Duizend’ EP release party van Promo plaats.

Verwacht gastoptredens van Aux Raus, Zwart Licht en Flinke Namen. DJ Mr. Wix maakt het feestje af. Goed nieuws voor alle bezoekers: de ‘Boombox Op Duizend’ EP wordt alleen digitaal verkocht (iTunes) maar de fysieke versie geven we weg aan alle bezoekers van de releaseparty.

In de tweede area verzorgen de nachtburgermeesters van Amsterdam, Club Zonder Filter, une garagesale extraordinaire die uitmondt in een wild feestje! Iedere keer gaan ze op zoek naar een bijzondere verzameling van verkopers bij wie iedereen wel eens in de kast zou willen kijken. Daarnaast hebben ze ook de leukste winkels en merken weten te strikken om hun samples en oude stock voor kleine prijsjes van de hand te doen.

Kaartjes kosten €10,- en zijn te koop in de MTV Ticketshop.

Meer informatie via www.top-notch.nl.