1Management opent de artiestenstal en presenteert op zaterdag 24 oktober haar beste line-up in Panama Amsterdam tijdens ‘Go Dutch!’. Zoals de naam al doet vermoeden; een Hollands onderonsje, met housesets van opkomende talenten en trouwe publiekslievelingen, verweven in een meer dan spraakmakend nachtprogramma. Optredens zijn er van niemand minder dan Housequake (Roog, Erick E & MC Gee), Gregor Salto, Sidney Samson, Baggi Begovic, Bingo Players, Gelazer! en nog vele anderen, verdeeld over twee zalen. Kaarten voor deze exclusieve ADE editie zijn te bestellen via www.go-dutch.dj en www.1management.nl. Voorafgaand aan het feest organiseren 1Management en Party Planners een borrel voor genodigden in club Panama.

Go Dutch!
Zuinig zijn, nuchter blijven, ‘kijken, kijken, niet kopen’. Het zijn de bekende eigenzinnigheden waarmee het stereotype Nederlander in het buitenland wordt afgeschilderd. Maar op 24 oktober gaat in Amsterdam de vuist op tafel! Dan zal 1Management eens te meer onderstrepen dat het Engelse gezegde ‘Let’s go Dutch’ méér inhoudt dan het splitten van de rekening. Want in Nederland betekent het evengoed: in stijl uit je dak gaan op de beste dancemuziek in omloop; Dutch house!

1Management Agency Presents Go Dutch!

Datum: zaterdag 24 oktober 2009
Tijd: 22.00 – 04.00 uur
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Line-up Theater: Housequake (Roog, Erick E & MC Gee), Gregor Salto, Sidney Samson & MC Lady Bee, Baggi Begovic, Groovenatics, Bingo Players, Carl Tricks, MC Divine
Line-up Studio: Gelazer! (Shagspeare & MC Lady Bee), DJ Rockid & MC Dan Stezo, Franky Rizardo b2b Skitzofrenix & MC Yanto, Oliver Twizt b2b Youri Donatz & Mo MC, Jip Deluxe, Veron
Voorverkoop: 12,50 euro via www.go-dutch.dj
Deurprijs: 15 euro
Minimumleeftijd: 18 jaar