Na een residency van 6 jaar neemt UK clubsensatie Hed Kandi afscheid van Hotel Arena en verhuist in 2010 naar een nieuwe weergaloze Hed Kandi locatie. Geen betere manier om dit te doen dan tijdens het internationaal geroemde Amsterdam Dance Event.

Verwacht op 24 oktober een samenkomst van alles waar Hed Kandi voor staat: een absoluut spectaculaire, energieke en sprankelende beleving met een stortvloed aan Heavenly Kandi danseressen, een langere openingstijd, een breed scala aan live-artiesten en maar liefst 4 internationale Hed Kandi residents. Daarnaast heeft Hed Kandi ditmaal een wel zeer muzikale verrassing in petto: een optreden van de vocaliste van dé megahits van David Guetta en Armand van Helden: Tara McDonald (UK).

Deze ADE special is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog met fabulous Hed Kandi entertainment en speciaal uit Londen overgevlogen decor. Kleed je traditiegetrouw deliciously stylish en mis deze editie, waarin 6 jaar Hed Kandi Hotel Arena nog eens “dunnetjes” wordt overgedaan, niet!

Kaartjes zijn te koop via de officiële Nederlandse Hed Kandi site: www.hedkandi.nl.

Hed Kandi – Amsterdam Dance Event Special
Saturday 24.10.09
Hotel Arena – Amsterdam
22.00 – 05.00

International Hed Kandi DJs:
Phil Faversham (Hed Kandi; UK)
Dean Rigg (Hed Kandi; UK)
Jason Vereker (Hed Kandi; UK)
Steven Quarre (Hed Kandi; NL)
Live: Tara McDonald (Armand van Helden, David Guetta, Hed Kandi; UK).
Live: Eller van Buuren (gitar)
Live: MC Choral
Live: Saxy mr S (sax)

Heavenly Kandi Girls
Special Kandi Decor & Effects

Tickets: 15 (presale Hed Kandi members); 20,- (normal presale) | 22,50,- (door)
Presale: www.hedkandi.nl (paylogic) & Primera
Hed Kandi membership? Register at www.hedkandi.nl