Met nog een kleine twee weken te gaan maakt Evotions zich op voor een van haar hoogtepunten van 2009. De ADE-weekender met MINUS & Cocoon was vorig jaar een enorm succes en alles wijst erop dat dit minstens geëvenaard gaat worden! De combitickets zijn al geruime tijd uitverkocht, tijd voor de laatste etappe!

Vrijdag
MINUS trapt de weekender geheel in stijl af. Onder leiding van Richie Hawtin zullen Magda, Barem, JPLS, Hobo en Ambivalent de Powerzone omtoveren tot een paradijs op aarde. Nog een keer terugblikken op de vorige editie heeft geen zin meer, de focus ligt nu vooruit op deze mooie avond, die wederom genieten belooft.

Aan de timetable van MINUS wordt op dit moment nog gewerkt, begin volgende week komt hij online op onze website.

Kaarten voor de MINUS avond zijn nu nog te koop. De prognose is dermate gunstig dat we deurverkoop niet kunnen garanderen. Om er zeker van te zijn deze avond bij te wonen koop je snel je kaartje via onze site.

Zaterdag
Op de zaterdag is het de beurt aan Cocoon onder leiding van grootmeester Sven Väth. De Cocoon avond op Ibiza was ook dit jaar het kroonjuweeltje van het eiland. Reden te meer om ’10 years of Cocoon at Ibiza’ in de Powerzone te vieren. De line-up liegt er niet om en met de ingang van de wintertijd snoepen we er een uurtje bij. De timetable ziet er dan als volgt uit:

Grote Zaal
22.00 Markus Fix
00.30 Sven Väth
03.30 Extrawelt LIVE
04.30 Karotte (2.5 hrs set)

We Are E
De bovenzaal is zaterdag het domein van het We Are E agency. Dit jonge ambitieuze boekingsbureau viert haar eenjarig bestaan en doet dat met een showcase. Terwijl beneden het grote Cocoon de toon zet kan het boven stiekem nog veel gezelliger worden met DJ-sets van Daniel Sanchez, Joey Daniel en Olivier Weiter en live-acts van Rauwkost en Loops (finalisten Grote Prijs van Nederland).

Bovenzaal
00.00 Joey Daniel
01.30 Loops
02.30 Daniel Sanchez
04.00 Rauwkost
05.00 Olivier Weiter

Voor Cocoon ziet het er toch wel heel sterk naar uit dat de avond gaat uitverkopen in de voorverkoop. Verreweg de meeste kaarten zijn inmiddels al verkocht. Wacht dus niet te lang met kopen als je zeker ervan bent hierbij te willen zijn. Ook hiervoor haal je tickets via www.evotions.nl.

Dance Department LIVE
Radio 538 Dance Department gaat haar studio weer opbouwen op locatie en zendt dus LIVE uit vanuit de Powerzone. Eerst van 20.00 tot 24.00 met de speciale ADE-show, na twaalven wordt live doorgeschakeld naar de grote zaal en is tot 05.00 uur (zomertijd) de Cocoon sound te horen op Radio 538. Wie toch thuisblijft hoeft een groot deel van de avond dus niet te missen, maar het haalt het natuurlijk niet bij de beleving in de zaal zelf waar het Funktion One geluid en de 8 x 3 visuals oren en ogen gaan strelen.

Zaterdag(ochtend)
Cocoon official afterparty @ Studio 80

Ook dit jaar zal er een Cocoon waardige after gehouden worden, deze keer in de Studio-80. Ditmaal zullen er 2 zalen geopend zijn waarin iedereen nog vrolijk door kan dansen, en wie is er meer geschikt voor deze after dan de ongekroonde after-koning Karotte.

Kaarten voor de Cocoon official afterparty zullen zowel aan de deur als in de vvk €10,- kosten.