GirlsLoveDJs is een feest, feest organisatie, dance label, kleding merk en een weblog. In het kort: GirlsLoveDJs is een beweging en de kunst van het feesten, het organiseren van evenementen, guerrilla parties en festivals zijn de basis van ons bedrijf.

Voor deze editie van het Amsterdam Dance Event heeft GirlsLoveDJs DMC champions Klever & DJ Craze uitgenodigd, die naast hun scratch en turntable skills er wereldwijd bekend om staan de dansvloer keihard te rocken met hun onnavolgbare technische mixstijl en creatieve muziek selectie. De muziekstijlen die je in hun 3 uur durende set om de oren vliegen zijn o.a.: Electro, Baltimore Club, House, Dance Hall, Miami Bass en Fidget House. In de grote zaal van de Odeon worden ze bijgestaan door lokale doordouwers DJ Jaziah, MissingLinks, Rubywax, Jim Aasgier & Nizzle voor een elektronisch avondje van pompestein.

Om de line-up compleet te maken staan GirlsLoveDJs regulars: Lars Vegas, TomDamienLo, Oslo Hilton en de onlangs op het GirlsLoveDJs Records getekende producer/DJ Rubix in de kleine zaal van de Odeon voor die klippende mix van Electro Funk, Disco bangers, Electro en House.

GirlsLoveDJs: “Party all day, Party all night”
Wanneer: zaterdag 24/10/2009
Tijd: 23.00 – 05.00 uur
Waar: Odeon, Singel 406, Amsterdam
Entree: € 17,-
VVK: € 15,- www.girlslovedjs.com & alle Primera shops
DJs: Klever, DJ Craze, DJ Jaziah, MissingLinks, RubyWax, Jim Aasgier & Nizzle, Lars Vegas, TomDamienLo, Oslo Hilton en Rubix.
Leeftijd: 18 jr.
Info: www.girlslovedjs.com