Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur. Van 21 tot en met 24 oktober is de hoofdstad even het episch centrum van de internationale Dance scene met een programmering van meer dan 700 nationale en internationale artiesten en DJ’s. Op vrijdag 23 oktober pakt WmE Entertainment de hele nacht flink uit met een indrukwekkende line-up in de Heineken Music Hall. Tijdens deze 9 uur durende ADE special presenteert de Engelse Groove Armada haar nieuwste album “Black Light” aan het Nederlands publiek.

De live optredens van Groove Armada staan bekend om de energie die van het podium afknalt. Met een volledige band, wisselende artiesten en de altijd indrukwekkende visuals laten ze keer op keer een verpletterende indruk achter bij het publiek. Op 23 oktober staan naast Groove Armada geprogrammeerd: Deadmau5 (bekend van de huidige megahit “I remember”), Kaskade (mede producer van “I remember”), Pete Tong (bekend van BBC1’s “Essential Mix” en “Wonderland” op Ibiza) en Mutant Clan (nieuw project van Timo Maas en Santos). De avond wordt geopend door Brendan Long, ook afkomstig van WmE Entertainment.

De Heineken Music Hall staat bekend om het ongeëvenaarde geluidssysteem. De perfecte setting voor deze spectaculaire avond die begint om 21:00 uur en eindigt om 06:00 uur. De kaartverkoop loopt hard en een uitverkochte Heineken Music Hall ligt op de loer. Wacht dus niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Kaarten a € 35,- (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via Livenation.(www.livenation.nl).

Timetable:

Black Box
21:00 – 22:00 Brendan Long (UK)
22:00 – 23:00 Kaskade (USA)
23:00 – 00:30 Groove Armada (UK) – Live
00:30 – 01:30 Kaskade (USA)
01:30 – 03:30 Deadmau5 (CAN)
03:30 – 06:00 Pete Tong (UK)

Beat Box
00:30 – 06:00 Mutant Clan (Timo Maas (UK) & Santos (IT))

Openbaar vervoer
De Heineken Music Hall is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. Het NS en metrostations Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van de Heineken Music Hall. De eerste treinen richting Amsterdam Centraal vertrekken vanaf 05:51 en de eerste metro vanaf 06:33. Wijzigingen onder voorbehoud.

Routebeschrijving
Vanaf de A2: Afrit Transferium. P6 is het dichtstbijzijnde parkeergarage (onder de Heineken Music Hall. P1 heeft de grootste capaciteit parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst de bordjes ‘Arena boulevard’.

Minimum leeftijd
Speciaal voor deze specifieke avond is de minimumleeftijd gesteld op 16 jaar.

Garderobe
De Heineken Music hall werkt niet met kluisjes maar heeft een garderobe.
Voor jassen is het gratis. Voor tassen worden 2 consumptiemunten gerekend.

Consumptiemunten
In de Heineken Music Hall betaal je met (Heineken Music Hall) consumptiemunten (€ 1,25 per stuk). Munten zijn te verkrijgen bij de bemande kassa’s en de diverse muntautomaten in het pand. Munten kunnen na afloop weer ingewisseld worden tegen contant geld.

WME Entertainment presents: Groove Armada & Guests (Amsterdam Dance Event Special)
Vrijdag 23 oktober 2009
GROOVE ARMADA presents Blacklight
+ DEADMAU5, PETE TONG, KASKADE, TIMO MAAS & SANTOS (MUTANT CLAN)
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Open: 21.00 – 06:00 uur

www.livenation.nl
www.wmeentertainment.com
www.heineken-music-hall.nl
www.groovearmada.com
www.petetong.com
www.deadmau5.com