Na maanden van wachten en speculeren onthult FlashBlack vandaag haar twee veelbesproken mystery guests: het zijn niemand minder dan Ferry Corsten en BT. Flashover Recordings en Black Hole Recordings bundelen de krachten tijdens twee avonden op het aankomende Amsterdam Dance Event. De labels presenteren hun nieuwste en beste artiesten, op woensdag 21 oktober in de Paradiso en op donderdag 22 oktober in de Odeon.

Ferry Corsten zit momenteel midden in zijn wereldtournee. Overal ter wereld zijn liefhebbers uitzinnig wanneer zijn hele circus neerstrijkt voor de Twice In a Blue Moon: The Experience tour. Zijn laatste artiestenalbum, Twice In A Blue Moon, is door fans, criticasters, producers en DJ’s uitgeroepen tot één van de meest gewaardeerde trance albums van 2009. Met een spetterende negen uur durende solo show tijdens Full On Ferry nog in de benen zal Ferry Corsten plaats nemen achter de decks tijdens FlashBlack op woensdag 21 oktober. Uiteraard zal hij zijn publiek in het intieme Paradiso wederom bij de hand nemen en laten genieten van een daverende set.

De andere veelbesproken artiest, BT, behoeft eigenlijk ook weinig introductie. Deze uit de Verenigde Staten afkomstige DJ is onder andere bekend van albums als Movements In Still Life uit 1999 en Emotional Technology uit 2007. Zijn nieuwe album wordt verwacht in februari 2010. Deze DJ heeft zelfs zijn eigen iPhone applicatie ontwikkeld waarmee je zijn nieuwste single mee kan mixen. Op woensdag 21 oktober zal BT zijn opwachting maken in Paradiso en ons laten genieten van een zinderende set.

Naast deze twee wereldsterren op woensdag bevatten de line-ups van woensdag en donderdag tevens de volgende namen: Robbie Rivera, Breakfast, Richard Durand, Lange, Rafael Frost, DJ Observer, Muzikjunki , JES, Solarstone, Cosmic Gate, Jonas Steur, Moonbeam, Johan Gielen presents Airscape, Andy Duguid, Julie Thompson, Mr Sam en First State.

De volledige line-up van de afzonderlijke FlashBlack avonden en voorverkoop informatie is terug te vinden op www.flash-black.nl. Bezitters van een ADE-pas hebben de gehele avond toegang. De avond in de Odeon zal live worden uitgezonden op Dance Tunes (www.dance-tunes.com). Dance Tunes zal tevens een speciale compilatie aanbieden met daarop een groot aantal van de optredende FlashBlack artiesten.

FlashBlack Paradiso Amsterdam
Woensdag 21 oktober 2009
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
www.paradiso.nl

FlashBlack Odeon Amsterdam
Donderdag 22 oktober 2009
Singel 460
1017 AW Amsterdam
www.odeonamsterdam.nl

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl/html/connect.htmI?EVNT=FLA22109.