Zaterdag 24 oktober van 20.00 tot 04.00 uur is 538 Dance Department live te horen vanaf het meest spraakmakende feest van het Amsterdam Dance Event: Cocoon ‘Goes Amsterdam’, georganiseerd door Evotions, in The Powerzone Amsterdam. In de speciaal gebouwde locatiestudio ontvangt 538 Dance Department DJ Dennis Ruyer de hele avond internationale top DJ’s als Sven Väth, Junkie XL, Karotte, Argy, Guy Gerber en Ida Engberg. Het Amsterdam Dance Event is een van de grootste wereldwijde muziekcongressen voor de elektronische dance muziek, waar maar liefst 700 acts te zien zijn komende week.

Voor de vierde keer op rij heeft Cocoon een belangrijke plaats tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement dat voorgaande jaren in The Sand te beleven was, is dit jaar om vergunningtechnische redenen uitgeweken naar The Powerzone. Zoals elk jaar staat Cocoon weer garant voor een visueel en muzikaal spektakel. Het thema ‘10 years Ibiza’ maakt het er alleen maar spannender op.

538 Dance Department met Dennis Ruyer is iedere zaterdag van 20.00 tot 4.00 uur te beluisteren op Radio 538. Op woensdag is wekelijks een nieuwe Engelstalige podcast te downloaden via www.radio538.nl.