Verschillende internationale top dj’s gaan de strijd aan met hiv en aids. Dat doen zij door allen persoonlijke stukken te doneren voor de veiling die wordt georganiseerd door dance4life. Tijdens het Amsterdam Dance Event, op donderdag 22 oktober, worden de eerste veilingstukken bekend gemaakt. Vanaf 29 oktober is de veiling officieel geopend en kunnen geïnteresseerden via eBay.nl en PayPal bieden op de stukken.

dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. In Nederland is dance4life de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

Amsterdam Dance Event supports dance4life
Eén van de topstukken van de veiling is de mixer van Fedde le Grand. Speciaal voor deze veiling laat de dance4life ambassadeur een bijbehorende ‘skin’ voor over de mixer maken. The Partysquad doneert een ‘limited edition Hpnotiq crystal bottle’, een fles ingelegd met Swarovski kristallen en naast The Partysquad gesigneerd door diverse andere bekende artiesten. En ook Radio 538 doneert een bijzonder item: een deur gesigneerd door artiesten die de studio hebben bezocht, waaronder Alain Clark, Roger Sanchez en Kelly Clarkson. Andere artiesten die een item doneren zijn onder andere Tiësto, Jesse Voorn, Paul van Dyk en Giuseppe Ottaviani.

Naast de veilingstukken van de diverse dj’s biedt ook de organisatie van het Amsterdam Dance Event enkele stukken aan, zoals een unieke ADE fiets, gesigneerd door internationale grootheden uit dj-land en ‘ADE4life’, een pas die vijf jaar lang toegang verschaft tot het Amsterdam Dance Event. dance4life is ook dit jaar weer het officiële goede doel van het ADE.

Veiling
Van 29 oktober tot en met 14 november kan iedereen bieden op de veilingstukken. De veiling, die op eBay.nl plaatsvindt, wordt ondersteund door PayPal. PayPal is ’s werelds grootste online betaaldienst. Alle dance4life veilingstukken kunnen met een paar klikken via PayPal betaald worden. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan scholenprojecten van dance4life. Deze scholenprojecten zorgen wereldwijd voor educatie over hiv en aids en zorgen dat jongeren in actie komen om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.