Gisteravond maakte dance4life ambassadeur Doutzen Kroes tijdens het programma van Frank Dane op Radio 538 twee nieuwe dance4life ambassadeurs bekend: Radio 538 DJ’s Barry Paf en Frank Dane. De bekendmaking van het ambassadeursschap van de DJ’s markeert tevens de start van de samenwerking tussen dance4life en Radio 538. dance4life zet zich samen met jongeren in om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Radio 538 en DJ’s Barry en Frank helpen dance4life dit belangrijke onderwerp onder de aandacht van jongeren te brengen.

Radio 538 supports dance4life
Barry Paf en Frank Dane sluiten zich aan bij de huidige dance4life ambassadeurs, waaronder Fedde le Grand, The Partysquad, Nikkie Plessen, Don Diablo en Tiësto. Barry en Frank gaan dance4life op diverse manieren ondersteunen, waaronder uiteraard door dance4life onder de aandacht te brengen van de luisteraars.

Frank Dane en Barry Paf: “Wij zijn ontzettend enthousiast over de dingen die dance4life doet en vooral ook hoe ze het doen. Dat wij dan ambassadeur mogen zijn, kunnen we alleen maar een hele grote eer noemen. We zullen ‘s avonds met onze programma’s op Radio 538 er alles aan doen om dance4life te steunen waar dat kan!”

Wereld Aids Dag
Op 1 december is het Wereld Aids Dag. Die dag wordt er overal ter wereld aandacht gevraagd voor de strijd tegen hiv en aids, ook door dance4life. Zo worden door scholieren die meedoen aan het dance4life scholenproject vandaag op diverse locaties in Nederland acties opgezet.