Ferry Corsten maakt vandaag bekend dat hij binnenkort op wereldtournee zal gaan met een uniek concept genaamd “Once Upon A Night: The Experience”. De wereldtournee zal een ondersteuning zijn ter promotie van de nieuwe mix compilatie Once Upon A Night, die 29 maart in de winkels ligt en als digitale download verkrijgbaar zal zijn.

De show waarmee Ferry Corsten de wereld rond gaat, bestaat uit een 6 uur durend spektakel dat is verdeeld in 3 delen; zonsondergang, nacht en zonsopgang. De combinatie van geluid en beeld, waarbij de allernieuwste productie technieken worden gebruikt, zal het publiek een ongekende ervaring geven. De showelementen benadrukkenen de magie van de muziek van het album en voorzien in nog nooit eerder vertoonde interactieve visuals. Van zonsondergang tot zonsopgang, van pre-party tot afterparty. Ferry zal worden vergezeld door twee gast DJ’s, die samen met hem het publiek door de avond en nacht leiden.

De wereldtour start op 27 maart in Miami, USA tijdens de Winter Music Conference, gevolgd door een show in Los Angeles. De Europese kick off vindt plaats in de Londense O2 Indigo Arena op 9 april, gevolgd door de Nederlandse show op 10 april in de Matrixx, te Nijmegen. Hierna zal de show zich uitrollen over andere landen en continenten.

Ferry Corsten zal voor de show in de Matrixx vergezeld worden door Solarstone en Rafaël Frost. Tickets voor de Matrixx show kosten € 17,- (ex fee) en zijn online te koop op www.matrixx.nl. VIP-tickets kosten 30,- (ex fee) en bieden oa, VIP-parking, VIP-entrance, free champagne en toegang tot exclusieve VIP-balkon.

Bekijk hier de trailer van de wereldtour: www.youtube.com/watch?v=zMZjJVNz-vQ.

Voor overige informatie check www.ferrycorsten.com.