Het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event is weer in zicht en uiteraard mag ’s werelds meest stijlvolle clubmerk Hed Kandi hier niet bij ontbreken! Speciaal voor de vijftiende editie van ADE viert Hed Kandi op 23 oktober aanstaande op de Ocean Diva ‘The Fashion Launch Party’. Hiermee grijpt het clubfenomen de gelegenheid om de première van haar eigen Fashion lijn te vieren. Naast een spectaculair muzikaal event wordt op de nu al roemruchtige Hed Kandi catwalk must-have kleding, tassen en sieraden van het merk getoond. Get your access to the fabulous soon, want de Early Bird tickets voor deze exclusieve en stijlvolle fashion party zijn uitverkocht!

The Fashion Launch Party
Op zaterdag 23 oktober wordt de prachtige Amsterdamse Ocean Diva omgetoverd tot een nog fabeuleuzere Hed Kandi fashion boot, geheel in het teken van high-quality muziek en oogverblindende fashion! Internationale resident DJ’s als Phil Faversham en Dean Rigg zorgen voor een ongekende mix aan funky house en classy clubsounds, waar je gegarandeerd niet bij stil kunt blijven staan! Om deze sets een extra muzikale dimensie te geven wordt deze ondersteund door de spectaculaire klanken van live muzikanten Lovely Laura on sax (Hed Kandi; Ibiza) en Andrei Russo op percussie. Housemusic from the catwalk to the club.

Ticketsale
Hed Kandi ADE special: ‘The fashion launch party’ is op zaterdag 23 oktober 2010 van 23.00 uur tot 05.00 uur – tijdens Amsterdam Dance Event – op de Ocean Diva. Boarding vindt plaats aan de Piet Heinkade 27, achter restaurant Fifteen. Early Bird kaarten zijn reeds uitverkocht. Reguliere presale kaarten zijn nog verkrijgbaar voor 22,50 euro ex fee bij Primera Winkels of via www.hedkandi.nl.