All is One Records is terug met een gloednieuwe digitale release! Deze keer is het de beurt aan één van de grootste producer talenten van ons land, Daniel Zuur. Het wordt zijn eerste uitgebrachte release ooit en daarom is All is One dan ook erg trots. Corridor bestaat uit vier tracks, waarvan één track met de vocals van Florian Wolff. De tracks zijn vanaf maandag 18 oktober a.s. verkrijgbaar op alle bekende download portals.

All is One supports Fridge
Tijdens ADE op donderdag 21 oktober zullen zowel Isis als Daniel Zuur een optreden verzorgen in de Flexbar. Deze bijzondere samenwerking op het feestje ‘Fridge’ zal je vast en zeker doen ontdooien. Daniel doet dit live en Isis met een dj set.

Nacht debat
De nachtburgemeester van Amsterdam mag tijdens ADE natuurlijk niet ontbreken. Isis zal voor de tweede keer een nacht debat organiseren, om een dialoog aan te gaan met prominente sprekers uit de Amsterdamse dance scene, professionele internationals, alsmede met het publiek. Eerder werd in juni van dit jaar op Ruigoord al gedebatteerd over ‘de vrije ruimte in Amsterdam.’ Het thema van het tweede debat is ‘Dance Scene Amsterdam anno 2010/2011.’

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
– Huidige en nieuwe trends in de muziek
– Huidige en nieuwe trends in het uitgaansleven

Woensdag 20 oktober van 18.00 tot 20.00 uur zal dit Engelstalige debat gehouden worden, direct na de officiële openingsborrel van ADE 2010. Dit debat is gratis te bezoeken voor iedereen. Tijdens het debat zullen de eerste onderzoeksresultaten worden bekendgemaakt van het lopende onderzoek naar de status van het nachtleven in Amsterdam. Daarnaast zal tijdens deze avond de officiële website van de Nachtburgemeester gelanceerd worden.