Op woensdag 20 oktober trapt Armada Music de 15de editie van het Amsterdam Dance Event af met een speciale ADE editie van Armada Night in de Escape. De platenmaatschappij opent het jaarlijkse festival met Armin van Buuren, Markus Schulz, Sean Tyas en vele andere bekende Armada DJ’s op de line-up.

Aan het eind van oktober verandert Amsterdam in het epicentrum van de dance en baant de gehele scene zich een weg naar de Nederlandse hoofdstad. De clubs hosten de beste feesten, nodigen de beste DJ’s en nieuw talent uit en trekken daarmee EDM-lovers van over de hele wereld. Voor 4 dagen en nachten viert Amsterdam de dance muziek. Als jaarlijkse traditie opent Armada Music het festival op woensdag, de eerste dag van de conventie. Net als ADE zelf biedt de line-up van deze ‘Armada @ ADE’ een diversiteit aan opkomend talent en grote DJ namen.

Een absolute must-see naam tijdens ADE is uiteraard Armin van Buuren. De nummer één DJ brengt 10 september zijn vierde artiestenalbum, ‘Mirage’, uit en zal tijdens ‘Armada @ ADE’ de mainfloor muzikaal plezieren. Ook Markus Schulz, Sean Tyas, Dash Berlin, W&W, Myon & Shane 54 en Alex M.O.R.P.H. staan klaar om de Escape uit z’n voegen te rocken. De Deluxe Floor, gehost door Armada Bookings, wacht de bezoekers op met de DJ-skills van Ørjan Nilsen, Signum en Tenishia. Verder zal de Armada sound ook worden gerepresenteerd door Armada Night residents Ruben de Ronde en ElSandro.

ADE & Tickets
De 2009 editie van Amsterdam Dance Event trok meer dan 2500 professionals en 100.000 muziek-liefhebbers naar zijn conventie en feesten, en is daarmee ’s werelds grootste club festival voor electronic dance music. Meer dan 700 internationale artiesten draaiden of speelden in 44 verschillende clubs. Armada Music, gevestigd in Amsterdam, maakt al vanaf 2003 onderdeel uit van ADE.

Vorig jaar verkocht ‘Armada @ ADE’ binnen no time uit, dus zorg dat je je tickets zo snel mogelijk besteld. Voor de Early Birds hebben we nu een speciale aanbieding. De eerste 25 mensen die hun tickets voor ‘[email protected]’ bestellen, krijgen nu twee gastenlijstplekken voor Armada Night in Westerunie op 11 september. Bestel dus nu je ticket op www.aldaevents.com!

Armada Night @ ADE
Woensdag, 20 Oktober 2010
Escape, Amsterdam
Line-up: Armin van Buuren, Markus Schulz, Sean Tyas, Dash Berlin, Alex M.O.R.P.H., W&W, Myon & Shane54, Signum, Ørjan Nilsen, Tenishia, Ruben de Ronde & ElSandro
Voor meer info, check www.armadamusic.com. Tickets zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com, Free Record Shop en BelCompany