Het Amsterdam Dance Event, beter bekend als ADE en dit jaar groter dan ooit, staat met een kloppend hart voor de deur van Amsterdam. Aanleiding voor CLiCK om met een speciale ADE editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient. CLiCK bundelt de krachten op vrijdag 22 oktober met het Berlijnse Get Physical label, AD Bookings, HEY! en Exprezz. Dat levert een selectie aan artiesten op die onze hoofdstad nog lang zal doen nasidderen.

De schade: 3 zalen in de beste technolocatie van Amsterdam, 23 artiesten, 3 duo’s, een hoogwaardig licht- en geluidplan en het meest toegankelijke technopubliek van de stad voor een dito prijs, namelijk 17,50 EUR. Van de late avond tot het vroege ochtendgloren dansen op de beste muziek die er te vinden is. Vrijdag 22 oktober in de Amsterdamse Westerunie tijdens het Amsterdam Dance Event 2010.

Get Physical, AD Bookings, HEY! & Exprezz presenteren: CLiCK ADE 2010 editie

Vrijdag 22 oktober, Westerunie, Amsterdam

Get Physical: M.A.N.DY., Steve Rachmad, Italoboyz, Catz N Dogz, Djuma Soundsystem
Hey!: Michel de Hey, Monika Kruse
AD Bookings: The Advent (live), Slam, Joel Mull, Marko Nastic, Heiko Laux, Wouter de Moor, Philip Young
Exprezz: Ille Bitch, Stefano Richetta, Vincenzo de Bull, Zender, Lone Striker

Click ADE Special 2010
Westerunie Amsterdam
Klonneplein 4-6
22.00 – 06.00 uur / 17,50 Euro
Tickets & meer info: www.exprezz.info