Op zondag 24 Oktober zal Sander Kleinenberg met ‘This Is’ de Melkweg weer op z’n grondvesten doen schudden. Sander Kleinenberg host tijdens het Amsterdam Dance Event de meest populaire closing party en ook dit jaar wordt het weer een avond om niet te vergeten. Speciaal voor de gelegenheid is de Brit Sasha uitgenodigd.

Sander Kleinenberg heeft zojuist zijn langverwachte ‘5K’ studio album afgerond. ‘5K’ is een mix geworden van uiteenlopende stijlen. Sander is voor dit album gaan samen werken met niemand minder dan Jamie Cullum, Miss Montreal en Dennis en Dinand van Kane. ‘5K’ ligt vanaf maandag 8 november in de winkel. Tijdens ADE zal Sander Kleinenberg een exclusieve audio-visuele ‘5K’ showcase geven in de Max van de Melkweg. Voor de echte liefhebber zullen er 100 exclusieve gesigneerde exemplaren van het ‘5K’ album verkrijgbaar zijn in de speciale shop. Wees er dus vroeg bij!

Sander zal niet alleen ten toneele verschijnen. Ook de legendarische Britse dj/producer Sasha komt de Melkweg uit z’n dak laten gaan met zijn unieke mix van progressive house en techno. Menig house liefhebber weet dat de combinatie Sasha & Sander Kleinenberg sinds jaar en dag een gouden combinatie is. Dit hebben zij al meerdere malen bewezen op inmiddels legendarische ‘This Is’ edities in het Paard van Troje en de Pacha op Ibiza. Johnny de Mol zal de zaal opwarmen voor deze twee meesters in de elektronische muziek.

In de Oude zaal van de Melkweg zal het label van Sander een exclusieve showcase geven met als middelpunt enkele van hun belangrijkste artiesten. Ook in deze kleinere, maar uitermate sfeervolle zaal zal het dak er naar verwachting weer compleet af gaan. Zo zullen niemand minder dan Muzikjunki, Redondo, Dirty Flavor, Paul Sparkes, Yves Eaux en de hitmachine Pleasurekraft hun opwachting maken. De mannen van Snapshow staan wederom garant voor de visuele omlijsting.

De Early Bird kaarten voor deze avond zijn in een rap tempo uitverkocht geraakt en ook de kaarten in de reguliere voorverkoop gaan als zoete broodjes over de toonbank. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 20 euro (excl. lidmaatschap). Mochten er nog kaarten over zijn dan zullen deze aan de deur van de Melkweg verkrijgbaar zijn voor 25 euro (excl. lidmaatschap).

SANDER KLEINENBERG Presents: 5k and Sasha @ ADE
The MAX: Sander Kleinenberg / Sasha / Johnny de Mol
Oude Zaal – Little Mountain Rocks: Muzikjunki /Pleasurekraft / Redondo / Dirty Flavor/ Paul Sparkes / Yves Eaux / Snapshow VJ’s
Melkweg • zondag 24 oktober • 22:00 – 05:00 uur • vvk: € 20,00 + lidm. / deur: € 25,00 + lidm.
www.melkweg.nl