Op vrijdag 22 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, vindt in Club NL te Amsterdam de “Epiqurus Agency Reviver” plaats.

Deze avond is een showcase van DJ/Producers, die door het internationaal opererende agentschap worden vertegenwoordigd. Van 22 uur ’s avonds tot 5 uur in de ochtend zullen de volgende artiesten optreden:

16 Bit Lolitas
Eelke Kleijn
Applescal (LIVE)
Lily Road

Het woord ‘Reviver’ komt uit het Engels en staat voor het proces van ‘terugkomen in de realiteit’, of beter gezegd ‘het opnieuw actief en fris worden’. Dit is precies wat Epiqurus Agency denkt dat er gaat gebeuren die avond… De reviver is bedoeld voor al die ADE professionals EN -feestgangers, die (naar alle waarschijnlijkheid) al 3 dagen netwerken en feest achter de rug hebben. Even opfrissen en er weer tegenaan voor het weekend!

Facts: Epiqurus ADE Reviver (22.00 – 05.00 uur)
Datum: Vrijdag Oktober 22nd 2010
Locatie: Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 9, Amsterdam, Netherlands
www.clubnl.nl
Tickets: € 10,- (slechts een klein aantal tickets beschikbaar)
Voorverkoop en overige info mail naar: [email protected]
Epiqurus Agency: www.epiqurus.com