Diverse live acts en dj’s van Topbillin’ hebben een succesvol club- en festivalseizoen achter de rug. Voorzien van een flinke dosis frisse energie, inspiratie en nieuwe muziek zijn deze acts en dj’s klaar voor een nieuw seizoen in de clubs en podia. Baskerville Live zal touren rondom het debuutalbum Disco Biscuits, samen met dj’s Henzel & Disco Nova.

De kickoff van deze tour zal plaatsvinden gedurende het Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 23 oktober slaan de Flex Bar en de agentschappen Topbillin en Decked Out de handen en ineen presenteren de ‘Abracada & One Dollar Dave Label Night.

Baskerville Live en Henzel & Disco Nova shinen deze avond naast Abracada / Decked Out acts Renaissance Man en Mikix The Cat. Abracada is net als One Dollar Dave een jong label waar dance minnende critici en publiek veel van verwachten de komende jaren.

Abracada & One Dollar Dave Label Night
Zaterdag 23 oktober 2010
Flex Bar, Pazzanistraat 1, Amsterdam

22.00 Leroy Rey (NL)
23.00 Just Regular Guys (NL)
00.00 Baskerville Live (NL)
01.00 Henzel & Disco Nova (NL)
02.00 Renaissance Man (FR)
03.30 Mikix The Cat (FR)

Tickets a 10,- euro te koop via Flex Bar en Ticketscript.
Hosted by Abracada, One Dollar Dave, Decked Out & Topbillin’, supported by VAgE gASTEN!