Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de jaarlijkse smeltkroes van nationale en internationale maatschappijen werkzaam in de dance industrie, dit jaar gehouden van woensdag 20 oktober tot en met zaterdag 23 oktober. Het ADE is samen te vatten als netwerken, bijpraten, nieuwe releases presenteren, deals beklinken maar vooral zowel nieuwe als gevestigde artiesten live bewonderen tijdens de ADE gelieerde evenementen. Platenmaatschappij Selekted Music zal zich in het rijtje ADE events toevoegen door een speciale ADE showcase te organiseren in de Amsterdamse club Bungalow 8.

Bungalow 8, in Amsterdam gevestigd in de voormalige Zebra Lounge naast de bekende hotspot Jimmy Woo, is het geesteskind van de Amerikaanse Amy Sacco die in 2002 in New York deze trendy nachtclub gestalte gaf. Exclusiever dan exclusief werd het credo van dit nieuwe uitgaansconcept en het feit dat niemand minder dan Paris Hilton in huilen uitbarstte toen deze zelfbenoemde diva de toegang geweigerd werd, onderstreept dit motto. Vijf jaar later opende Bungalow 8 in Londen haar deuren die ondertussen Prince, Madonna en de Beckham’s tot haar vaste clientèle mag rekenen.

Platenmaatschappij Selekted Music organiseert in samenwerking met het Amsterdamse collectief Nachtzusters in Bungalow 8 op donderdag 21 oktober de Selekted at Amsterdam Dance Event showcase. Ervaren artiesten als Real El Canario, Hitmeister D, Lucky Charmes en Steve Sweet ft. Ambush zullen afgewisseld worden met de aanstormende lichting DJ’s als o.a. Genairo Nvilla, Brian Chundro & Santos, Melvin Reese en Gabriel & Castellon, die allen Selekted Music als muzikale thuisbasis hebben. Een bont gezelschap van getalenteerde artiesten die met gevarieerde DJ sets garant staat voor een dampend nachtje ADE beleving, met een extraatje voor ADE pashouders die tussen 22:00 en 01:00 mogen rekenen op gratis drankjes en hapjes!

Bungalow 8
Adres: Korte Leidse Dwarsstraat 14, Amsterdam
Tijd: 22:00 – 06:00 uur
Toegang: € 10,- (ADE pashouders hebben gratis toegang)
Line up: Real El Canario, Genairo Nvilla, Brian Chundro & Santos, Gabriel & Castellon, Melvin Reese, Lucky Charmes, Corey Gibbons (UK), Steve Sweet ft. Ambush, GLOWINTHEDARK, Hitmeister D, Sherry Flavour, The Outsiders, Dirtcaps, Claire & Sheila Hill
www.selektedmusic.com | www.bungalow8amsterdam.com