Stealth Live!, het internationale club event van Stealth Records label eigenaar Roger Sanchez, is voor de 5e keer op rij terug om Amsterdam op de grondvesten te doen trillen met een geweldige internationale line up! 2010 is het jaar dat Stealth Live! zich verder heeft ontwikkeld. Met een uitverkocht WMC event, een heuse US tour, Ibiza residency en een aankomende Europese tour mag met recht gezegd worden dat dit het succesvolste jaar tot nu toe is. Reden voor een feestje! En om dit te vieren zal de S-man a.k.a. Roger Sanchez voor de eerste keer aanwezig zijn op Stealth Live! tijdens het ADE! Om dit nog eens extra kracht bij te zetten wordt er groots uitgepakt met de line-up en zullen 2 zalen gevuld worden met kwaliteits-house van de bovenste plank! Zet donderdag 21 october in je agenda want dit belooft een knalfuif van jewelste te worden!

Wederom zijn we er in geslaagd jullie een internationale top line-up voor te schotelelen om je vingers bij af te likken. Ga er maar even goed voor zitten want de volgende DJ’s zullen Stealth gaan vertegenwoordigen tijdens de ADE special: Roger Sanchez, Kaskade, Prok & Fitch, Muzzaik, Kid Massive, Saeed Younan, Tom Stephan vs Per QX, Belocca & Soneec, Baggi Begovic, Tiko’s Groove, Jesse Voorn, Jason Chance and Gabriel & Castellon.

Stealth Live! ADE special
Locatie: Escape, Amsterdam
Datum: Donderdag 21 oktober 2010
Prrijs: 20,00
Start: 22:00
Einde: 05:00

Line-up Stealth Live! ADE Special:

Roger Sanchez (US)
Kaskade (US)
Prok & Fitch (UK)
Muzzaik (HU)
Baggi Begovic (NL)
Kid Massive (DEN)
Saeed Younan (US)
Tom Stephan vs Per QX (UK)
Belocca & Soneec (HU)
Tiko’s Groove (BRA)
Jesse Voorn (NL)
Jason Chance (UK)
Gabriel & Castellon (NL)

Presale tickets zijn 20 euro en beschikbaar op www.stealth-records.com/ade.

Voor meer informatie check:
www.stealth-records.com
www.escape.nl