De dance en house radiozender DeepFM voert vanaf maandag (4 october) een aantal wijzigingen in haar programmering door. Het station programmeert op elke avond een apart genre en ditmaal voegt de zender er een nieuwe stijl aan de avondprogrammering. 2 Jaar geleden waren de Schaamteloos DJ’s binnen gehaald voor een progressive club sound maar maken plaats voor een steviger geluid. Utrecht’s DJ-Duo Sinuz zal 2 uur vullen met muziek in de stijlen minimal tech-house en techno.

Daarnaast heeft het genre trance een groter aandeel gekregen in de nieuwe programmering. Bij de vorige aanpassing in de programmering kreeg het talent DJ Setrise de kans zijn waarde te bewijzen. Na vele positieve reacties van luisteraars heeft trance een eigen avond gekregen waarbij onder de leiding van Setrise extra trance-DJ’s bij de zender komen draaien. Elke woensdag vanaf 20:00 uur is het trancenight met Setrise, Bart Claessen en DJ Lange.

Door de wijziging in de programmering is het programma Deep In The Mix komen te vervallen. Echter zal de DJ van Deep In The Mix niet stil zitten. DJ Stefano zal naast zijn baan als Music Director bij het station en als DJ van de Sunday Chill ook het nieuwe programma A Blast From The Past presenteren. Een nieuwe show met onvervalste Dance classics gecombineerd met oude soul & disco.

Meer informatie via http://deep.fm/programmering/weekoverzicht.